Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan şehit Tunç için flaş karar - Beşiktaş Haberleri

        İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen hain terör saldırısında hayatını kaybeden Tunç Uncu için Beşiktaş'tan flaş bir karar geldi. Beşiktaş Yönetimi, Kartal Yuvası'nda çalışan ve İstanbul'da yaşanan hain terör saldırısında hayatını kaybeden Tunç Uncu'nun ailesine bir ev hediye etme kararı aldı.

        TARAFTAR DA HAREKETE GEÇMİŞTİ

        Ekonomik olarak oldukça zor durumda olan ve neredeyse harabe gibi evde yaşayan Tunç'un ailesi için siyah-beyazlı taraftarlar da harekete geçti. Kahpe saldırıda yaşamını yitiren Tunç'un ailesine yardım etmek için Beşiktaş Yönetimi'ni mesaj yağmuruna tutan siyah-beyazlı taraftarlar, Vodafone Arena'nın altında yer alan Kartal Yuvası'nın 1 günlük gelirinin Tunç Unvu'nun ailesine verilmesini talep etti.

        FİKRET ORMAN AÇIKLADI

        Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Akaretler'de gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısı'nın ardından BJK TV'ye canlı yayında açıklamalarda bulundu. Orman, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

        "Gerçekten millet olarak kötü günler yaşıyoruz.Burada Vodafone Arena'ya taşınmadan önceki son toplantıyı gerçekleştirdik. Yaşadığımız acı olayları konuştuk. Tunç Uncu kardeşimiz ile Faik Akdil ağabeyimiz yan yana yatıyorlar.Çok üzüntülüyüz ancak camia olarak dimdik ayaktayız.''

        "EV ALMAYA KARAR VERDİK"

        KARTAL YUVASINA ŞEHİTLERİN İSMİ

        "Vefat eden Tunç Uncu kardeşimizin ailesine yardım yapılması ile alakalı bir talep vardı. Tunç'un ailesiyle tanıştık ve onlara bir ev satın almaya karar verdik. Vodafone Arena'da bulunan Kartal Yuvası mağazalarından birine Kongre Üyemiz Vefa Karakurdu'nun ve Tunç kardeşimizin isimlerini vermeyi kararlaştırdık."

        Yarın Kayserispor ile oynayacağımızmücadeleye tüm sporseverleridavet ediyoruz. Bu maçtan elde edilecek gelir, şehitlerimizin ailelerine bağışlanacak.''

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ