Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Japonya Ligi ekiplerinden Vissel Kobe, Galatasaray'ın 31 yaşındaki yıldızı Lukas Podolski ile ilgileniyor - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski'nin Çin'e transfer olacağı yönündeki iddiaların ardından, Japonya'dan da sürpriz bir iddia geldi.

        2

        Japonya Ligi ekiplerinden Vissel Kobe, Galatasaray'ın 31 yaşındaki yıldızı ile ilgileniyor.

        3

        Vissel Kobe yöneticilerinin transfer girişimini doğruladığının altı çizilirken, yeni yıl içinde Podolski için görüşmelere başlanacağı kaydedildi.

        4

        Galatasaray ile 2018'e kadar sözleşmesi bulunan Podolski'nin yıllık ücretinin 3 milyon euro olduğu ve sarı kırmızılıların talep edeceği bonservis bedelinin de bu bedel civarında olacağı belirtildi.

        5

        Vissel Kobe'nin sahibi Hiroshi Mikitani'nin ise gelecek sezon için ligi kazanacak bir kadro kurmak istediği ve bu bağlamda Podolski gibi büyük isimleri transfer etmeye başlayacağı ifade edildi.

        6

        Daha önce de Çin ve Alman basınında çıkan haberlerde; Çin Ligi ekiplerinden Beijing Guoan, Shanghai Shenhua ve Shandong Luneng'in ilgilendiği Podolski için Felix Magath'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Shandong Luneng'in 10 milyon euroluk bir teklif yapmaya hazırlandığı iddia edilmişti. (Ajansspor)