Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor-Fenerbahçe maçı Avni Aker'de oynanacak - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonsporlu yönetici Gökhan Saral, Trabzonspor'un yeni stadı Akyazı Stadı için Radyospor'da çok önemli açıklamalar yaptı.

        "Fenerbahçe maçı Avni Aker'de olacak"

        Radyospor'da Abdullah Şanlı ve İlker Koç'un sunduğu Haber Aktif programına bağlanan Saral: "Stadın açılış tarihini şu şekilde açıklamak gerekir. 18 Aralık'ta stadın resmi açılışı yapılacak. Stat ve çevresinde inşaat devam ediyor ve çim üzerindeki uygulamalar devam ediyor. Bizim başkanımız da açıklamıştı. Öngörümüz Fenerbahçe maçını Avni Aker'de oynamayı planlıyoruz. Akyazı'da oynama gibi bir planımız yok. Fenerbahçe maçını Avni Aker'de oynadıktan sonra, gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra 2. yarı yeni stadımızda maçlarımızı oynamaya başlayacağız. Bu kadar bekledik.. Güzel bir eser meydana çıktı. Herkes emek veriyor. 2. yarı stat 4 4'lük bir düzenle açılacak. İnşallah hayırlısı olacak. Fenerbahçe maçını illa burada oynayalım diye bir düşüncemiz yok. Avni Aker'de Fenerbahçe'yi ağırlayacağız."

        "ŞEHİTLERİMİZE SAYGILI BİR AÇILIŞ OLACAK"

        Ülkemizin geçtiği zor bir süreç var. Şehitlerimiz var. Bu kavramda 18 Aralık'taki resmi açılış töreni daha sade ve şehitlerimze saygılı bir geçiş yapmayı planlıyoruz. Trabzonspor'un duruşuna da bu yakışır. Trabzonspor bu devasal tesiste kendisini dünyaya en iyi şekilde temsil ederek açılışını gerçekleştirecektir."

        TRANSFER

        Trabzonspor'un gelecek 15 yılını planlıyoruz. Burada Trabzonspor'un ihtiyacı olmayan hiçbir oyuncu transferi söz konusu değil. Şu an eksiklerimizi yönetimimiz değerlendiriyor. Başkanımızın koordinasyonu çerçevesinde. Trabzonspor'a faydalı olacak oyuncular olsun. Yıldız oyuncu olmasına gerek yok. Hocamızın eksik gördüğü yerlerde transfer izlemelerimiz devam ediyor."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ