Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Futbol piyasasını altüst eden Çin çılgınlığı, son olarak İbrahimovic’in kapısını çaldı. - Futbol Haberleri
        1

        Futbol piyasasını altüst eden Çin çılgınlığı, son olarak İbrahimovic’in kapısını çaldı.

        2

        İngiliz basınında yer alan haberlerde, Çin Süper Ligi’nden bir takımın İsveçli yıldıza yıllık 67 milyon Euro’dan iki senelik sözleşme teklif ettiği yazıldı.

        3

        35 yaşındakigolcünün bu teklifi reddettiği ve ManU’da kalmak istediği belirtildi.

        4

        Demba Ba'yı Beşiktaş'tan transfer eden Çin ekibi Shanghai Shenhua, bu kez Kara Kartal'ın bir diğer yıldızı Ricardo Quaresma'ya kanca attı.

        5

        AMKSpor'un haberine göre; Uzakdoğu kulübü, bu sezon adeta ikinci baharını yaşayan 33'lük Portekizli için 20 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

        6

        Henüz resmi bir teklif gelmemesine rağmen yönetim, kadroda tutmak istediği Q7'nin sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmaya kararlı.

        7

        20 MİLYON REKOR OLUR
        Bu sezon şu ana dek 19 resmi karşılaşmada görev yapan ve toplam 30 resmi maçta forma giymesi halinde kontratı otomatikman 1 yıl uzayacak olan Quaresma, futbolu Beşiktaş'ta bırakmayı planlıyor.

        8

        Ancak Q7, karar değiştirip Çin'e gitmek isterse yönetim zorluk çıkarmayacak ve kulüp tarihinde ‘en yüksek transfer bedeliyle gönderilen futbolcu' olacak.

        9

        EN İYİ 11’DE
        Kiev’de skandal hakem kararları sonucu Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Beşiktaş'a, Ricardo Quaresma tesellisi geldi.

        10

        Siyah-beyazlı futbolcu, 3 gol ve 3 asistlik performanssergilediği devler arenasındaki grup aşamasının en iyi 11'ine seçilip, Messi, Mesut Özil ve Cavani gibi yıldızların da olduğu rüya kadroda kendine yer buldu.

        11

        İYİCE UÇTULAR
        2015-2016 sezonu başında Juventus'tan ayrılarak ülkesine dönen ve Boca Juniors forması giyen Carlos Tevez, adım adım Çin'e gidiyor.

        12

        Arjantin'de yayın yapan TyCSports, son haberinde Tevez'in Çin'e gidip 2017 yılından itibaren Shanghai Shenhua forması giyeceğini yazdı. Habere göre Tevez, bu anlaşmadan sonra yıllık 25 Milyon Euro alacak.

        16

        Kadrosunda Hulk'ı da barındıran Shangai ekibi, Oscar için Chelsea'ye tam 62 milyon Euro bonservis ücreti ödeyecek.

        17

        Brezilya basınına konuşan Oscar, Chelsea'den ayrılıp, Çin'e gideceğini doğruladı.

        18

        Brezilyalı futbolcu transfer için, ''Yüzde doksan transfer bitti. Sadece küçük sözleşme ayrıntıları kaldı'' sözlerini kullandı.