Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu, Moussa Sow'un iptal edilen golünü değerlendirdi - Fenerbahçe Haberleri

        Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Yusuf Namoğlu, Antalyaspor-Fenerbahçe maçında Moussa Sow'un attığı röveşata golün iptali ile ilgili kamuoyuna yanlış bilgi aksettirildiğini açıkladı. Namoğlu, bir süredir kamuoyunun gündeminde olan FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır'ın yönettiği ve Fenerbahçeli Sow tarafından atılan röveşata gol için kendisinin söylediği iddia edilen, "Buna gol verenin kokartını iptal ederim" şeklinde bir görüş belirtmediğini söyledi.

        Namoğlu'nun açıklaması şöyle:

        "Hakemlerle yapılan haftalık olağan sohbet toplantısında tüm problemler, motivasyon ve hataların değerlendirildiği bir toplantı yapılır. Benim sarfetmediğim bir cümle ile gündeme gelmem karşısında bir açıklama yapma zarureti doğmuştur. Cüneyt Çakır'ın röveşata pozisyonu ile ilgili yapılan değerlendirmede Ullenberg ve Rosetti de bulundu. Onlar da görüşlerini belirttiler. Neticede ben ve arkadaşlarım ve toplantıda bulunan yetkili kişiler hareketin tehlikeli olduğu ve oyun kurallarına göre faul olması şeklinde bir görüş ortaya çıktı. Tüm kişiler aynı fikirdeydi. Buna ilave olarak "O hakemin elinden kokartını söker alırım" diye haddimi aşan bir ifadem olmamıştır. Ayrıca buna kimsenin de hakkı yoktur. Tekrar ediyorum o toplantıda hep birlikte aldığımız karar pozisyonun faul olduğu şeklindedir."

        Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu
        Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ