Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        10

        Skrtel ve Van Persie arasında atışma...

        Menemen Belediyespor'a gol atan Slovak stoper, İnstagram hesabından, “Gol attığım ve takımın aldığı önemli galibiyete yardım ettiğim için mutluyum. Yılı güçlü bir şekilde tamamladık, böyle de devam edeceğiz. Haydi Fener” yorumunu yaptı. Hollandalı yıldız ise Skrtel’in bu sözlerinin altına, “Kendi kalesine atılan golden mi bahsediyorsun lan?” yazarak arkadaşına şakacı bir yolla takıldı. Bunun altında kalmayan Skrtel de “Kendi kalesine değil. Harika bitiricilik. Golcü içgüdüsü” şeklindeki yorumuyla RvP’ye yanıt verdi.

        11

        Onur Kıvrak

        12

        Olcan Adın

        91

        Uğur Demirok: "Beraber mucadele ettik beraber sevindik beraber uzulduk.Yeri geldi sarildik yeri geldi kavga ettik o sahanin icinde.Ama en cokta odada yedigimiz menemem ve ictigimiz cay keyif veriyodu bize.Bu ani ölümün bizi üzdü be Şehmuz abi.Mekanın Cennet olsun İnşallah Şehmuz Özer..."

        92

        Talisca, takipçilerinden moda yarışmasına katılan eşi için destek istedi

        93

        Eren Derdiyok: Bu uzun maratonda böyle maçlar olur... Zemin neredeyse buz tutmuştu, şartlar pek uygun değildi; ama sahip olduğumuz inançla ve büyük taraftarımızla daha iyi olup, sezon sonunda hedefimize ulaşacağız.