Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Yeni Malatyaspor Osman Fırat: "Kötü sonuçlara son verip çıkışa geçeceğiz"" - Futbol Haberleri

        Fırat, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, uzun süren sakatlığının kendisini zorladığını ancak bunu atlatarak geçen hafta Bandırmaspor maçında forma giydiğini hatırlattı.

        Takım olarak zorlu bir süreçten geçtiklerini aktaran Fırat, "Bandırmaspor maçının çok zor geçeceğini biliyorduk. Son haftalarda da bir çıkış yakalamışlardı. Ona göre çalışmıştık. Hiçbir zaman bahanelere sığınmıyoruz ama sayısız gol pozisyonu yakaladık, değerlendiremedik. Maç 0-0 devam ederken bir gol atmış olsaydık, belki de çok farklı olacaktı. 90 dakika elimizden gelen mücadeleyi yaptık, neticede mağlup olduk" dedi.

        Fırat, ligde dört haftalık periyotta kötü sonuçlar aldıklarını anlatarak, şöyle devam etti:

        "Taraftarlarımızdan, camiamızdan, herkesten özür diliyoruz. Bu takımın belirli bir şeyi başaracak gücü var. Neticede 26 puanı bu takım aldı. Hedefi biz büyüttük. Bu takımın tekrar bir 26 puan alacak gücü de var. Herkes biraz sabırlı olsun ve bu takıma inansın. Gerçekten iyi bir ekibimiz var. Düştüğümüz yerden kalkacağız. Bu zorlu süreçten Eskişehirspor ve Sivasspor da geçti. Onlar şu anda bir çıkış yakaladılar. Biz iyi bir çıkış yakaladık, düşüşe geçtik ama buradan kalkacağız."

        Takım içerisinde herhangi bir sorunun olmadığını vurgulayan Fırat, "Herhangi bir sıkıntı yok. İş bizde bitiyor, antrenmanlarda iyi çalışacağız. Çünkü Malatya şehri bazı şeyleri hak ediyor. İlk 10 haftada alınan iyi sonuçlar, iyi futbol rakiplerle aramızdaki puan farkını açtı ama bu inişler olabiliyor. Biz bunun üstesinden geleceğiz, herkes bundan emin olsun" değerlendirmesinde bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ