Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Denizlispor Denizlispor, Fetai'ye 170 bin euro ödeyecek - Futbol Haberleri

        Denizlispor'da 2012-13 sezonunda forma giyen Bayram Fetai, 170 bin Euro alacağı için FIFA'ya başvurdu. Makedon futbolcunun dosyasını karara bağlayan FIFA Disiplin Komitesi'nin paranın ödenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirimde bulundu.

        Denizlispor Asbaşkanı Taner Atilla, bu konuda kendilerine henüz tebligat gelmediğini açıklarken, "Önceki gün Dimov'un 56 bin Euro alacağını ödedik. Sylla'nın borcunu taksite bağladık. Şimdi sırada Fetai var. Bu parayı ödemezsek, 6 puan silmme cezasıyla karşı karşıya kalabiliriz" diye konuştu.

        Asbaşkan Atilla, Gama Tekstil'in sahibi Osman Aydınlı'nın kulübe 25 bin TL yardımda bulunduğunu, bu desteğin ikinci yarıda da süreceğini söyledi. Aydınlı'yı ziyaret eden Atilla, takım formalarının dikimi konusunda da söz aldı.

        Bu arada kuruluşu resmiyet kazanan TFF 1'inci Lig Futbol Kulüpleri Birliği'nde Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, Yürütme Kurulu'nda görev aldı. Birlik üyeleri Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'i ziyaret ederken, Başkan Urkay, "Toplantı kulüplerimiz açısından verimli geçti. Öncülüğünü yaptığımız bu birliğin resmen kurulması bizleri çok mutlu etti. İlerleyen zamanlarda TFF 1'inci Lig'de yer alacak bütün takımlarımız bu birliğin faydasını görecek" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ