Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kemal Özdeş'in Beşiktaş galibiyeti parolası: "Takım oyunu" - Kasımpaşa Haberleri

        Süper Ligin 15. haftasında evinde Beşiktaş ile karşılaşacak olan Kasımpaşa’da hedef 3 puan...

        Lacivert-Beyazlı ekibin başarılı teknik direktörü Kemal Özdeş, zorlu mücadele öncesi, “Geçen hafta Rize deplasmanında hem iyi oynayıp hem de kazanmak bizleri mutlu etti. Çünkü son haftalarda hak etmediğimiz puan kayıpları yaşamıştık. Şimdi önümüzde zorlu bir Beşiktaş maçımız var. Ülkemizin en kaliteli takımlarından biri Beşiktaş... Hem Avrupa’da hem de ligimizde önemli işler yapıyorlar. Yetenekli isimlerden kurulu bir kadrosu var ve son derece tehlikeli ofansif oyunculara sahipler. Bizim Beşiktaş’ı yenebilmek için öncelikle takım oyununu en üst düzeyde oynamamız lazım. Oyuncularımı bu yönde sıkı bir şekilde çalıştırdım. Aynı zamanda defansif açıdan dirençli olmamız gerekli” ifadelerini kullandı.

        ‘TARAFTARIMIZI MUTLU EDECEĞİZ’

        Özdeş şöyle devam etti:

        “Ligin ilk yarısında kalan iki maçımızı kazanmak ve alt taraftan uzaklaşıp üstü sıralara yaklaşmayı hedefliyoruz. Kendi

        sahamızdaki etkili ve baskılı futbolumuzu devam ettirmeliyiz. Adem Büyük ve Franck Etuondi’den yoksun çıkacağız. Adem’in G.Saray maçında kaburgasında küçük bir kırık oluştu ve devreyi kapattı. İkisi de Ocak ayı başında takımla olacak. Taraftarımızı maça bekliyoruz. Onların desteğine ihtiyacımız var. Onları mutlu edecek bir oyun ortaya koyacağız ve bunun sonunda hak ettiğimiz puanları alacağız diye ümit ediyorum.”

        HABERTÜRK SPOR / Volkan KÖSE

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ