Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Çaykur Rizespor Hikmet Karaman'dan Gaziantepspor taraftarına çağrı - Çaykur Rizespor Haberleri

        Kazanmış olmalarına rağmen son dönemlerde yaşanan terör olayları nedeniyle sevinemediğini ifade eden Karaman, Gaziantep ile Halep arasında 80 kilometrelik mesafe olduğunu hatırlatarak, şöyle konuştu:

        "Halep'te patlama oldu falan deniyor ama insanlar silah sesi duysa 'burada bir patlama mı oldu acaba' diyor. O yüzden Gazianteplilere önce şunu söylemek istiyorum; bu takımı iyi destekleyin. Yerli ve yabancı oyuncular var, bunlar hangi şartlar altında maça çıkıyorlar, bunları düşünmek lazım. Bakın biz de Rize'de şehit verdik. Tüm Rize'nin başı sağ olsun. Futbol bu, kazanırsın veya kaybedersin. Nihayetinde telafisi olan bir şey. Biz haftalardır iyi oynayan bir ekiptik ama skora yansıtamadık. Bugün bu sahada futbol oynanmaz. O yüzden Gaziantepli büyüklere bunu duyurmak istiyorum. Doldur boşalt yap, gol olursa olur, olmazsa yapacak bir şey yok. Bu saha öncelikle Gaziantepspor açısından dezavantaj."

        Türkiye'nin bir an önce huzura kavuşmasını temenni eden Karaman, şunları kaydetti:

        "Gaziantepliler, birçok şeyi bizden daha fazla hissediyor. Çünkü sınıra çok yakın. Gelen gidenlerden dolayı insanların tedirgin olması gayet doğal. Bu işi çözmek gerekiyor. Yarın öbür gün başka şeyler olduğu zaman, futbol konuşamayız. Bu ülkenin bir vatandaşı olarak, bir şeyler yapmalıyız. Bir insan üzerine bomba koyup kendini patlatabilir mi? Uzlaşma, masada oturup problemleri çözmek gerekiyor. Benim ülkeme, büyüklerime çağrım bu. Biz de birey olarak katkımız ne olacaksa yapmaya hazırız."

        Hikmet Karaman, "Yemek yerken Halep'in durumunu görünce hiçbir şey yapasın kalmıyor, futbol düşünemiyorsun. Futbolu fırsat bilip, bu sıkıntıyı dile getirmek istedim. Gaziantepspor taraftarına çağrım; hayat bitmiş değil. Bugün biz de kaybedebilirdik, önemli olan bu takıma sahip çıkmak." diyerek sözlerini tamamladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ