Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Kupası Galatasaray - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? - Futbol Haberleri

        Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 3. hafta grup maçında Galatasaray, bu akşam evinde Tuzlaspor'u konuk edecek. Peki Galatasaray - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman?

        GALATASARAY - TUZLASPOR MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Türk Telekom Arena'da oynanacak olan ve Volkan Bayarslan'ın yöneteceği maç 20:30'da başlayacak. Maç canlı olarak A2 TV'den yayınlanacak.

        GALATASARAY HAZIRLIKLARA BAŞLADI

        Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 3. haftasında karşılaşacağı Tuzlaspor maçı hazırlıklarına başladı.

        Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde gerçekleşen antrenmanda Osmanlıspor maçında forma giyen futbolcuların rejenerasyon çalışması yaptı. Osmanlıspor karşılaşmasında forma giymeyen futbolcuların ise, topla ısınma çalışması ile başladıkları antrenmanın devamında şut çalışması gerçekleştirdi. Ana bölümde ise sarı-kırmızılılar, rakipsiz hücum organizasyonları üzerinde durdu.

        Sarı-kırmızılı ekipte, Osmanlıspor maçında ağır bir sakatlık geçiren Serdar Aziz sezonu kapatırken, tedavisi devam eden Kolbeinn Sigthorsson'un ise topla çalışmalara başladığı aktarıldı.

        Galatasaray, Tuzlaspor karşılaşması öncesi çalışmalarını dün saat 17.00'de yaptığı çalışma ile tamamladı ve Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girdi.

        STADYUM KONUMU

        Harita
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ