Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Ersun Yanal'dan transfer itirafları - Futbol Haberleri

        Trabzonspor’un hocası Ersun Yanal, transferde istedikleri birçok oyuncuyu mali sıkıntılar nedeniyle kadroya katamadıklarını söyledi. Kulübün dergisine konuşan Yanal, “Dünyada artık takım kurmak, transfer yapmak, bilgiye ulaşmak tamamen ekonomik ve ayrıca teknolojik birtakım kaynaklarla sağlanabiliyor. Bizler sezon başında yeni bir takım oluşturmaya çalışırken çok büyük sıkıntılarla karşı karşıya kaldık ki, bu yaşananlar geçmişteki olayların sonucuydu. Şu an için zayıf görünse de ileride Trabzon’un başarılarına imza atacak oyuncuların bulunduğu bir takımın temellerini attık. Artık bunun üzerine yapılması gereken şey, başarıya gidecek nokta atışlardır” dedi.

        FIRTINA DÖRT KOLDAN

        Spartak Moskovalı İvelin Popov’la görüşmelerini sürdüren Trabzon, üç oyuncuyu daha gündemine aldı. Bordo-Mavililer’in, Arjantin’in San Lorenzo takımında forma giyen 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu Mas ile görüşmelere başladığı ortaya çıktı.

        Yönetim İbanez’i gönderip yerine Mas’ı almayı planlıyor. Liverpool’da beklenen patlamayı yapamayan Samed Yeşil de Fırtına’nın listesinde yer alıyor. Ada ekibinden ayrılan ve şu an kulüpsüz olan 22 yaşındaki gurbetçi forvetin menajeriyle pazarlıklara başlandı. Karadeniz ekibinin, G.Birliği’nin sağ beki Ahmet Oğuz’la da ilgilendiği ve Başkent ekibiyle masaya oturmaya hazırlandığı öğrenildi.

        HABERTURK SPOR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ