Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Antalyaspor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Antalyaspor ile Kasımpaşa karşılaşacak. Ligin 15. haftasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden Kasımpaşa, bu maçtan iyi ayrılarak çıkışını sürdürmek istiyor. Peki Antalyaspor-Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte karşılaşma hakkında tüm detaylar...

        ANTALYASPOR-KASIMPAŞA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Süper Lig'in 16. haftasında Antalyaspor ile Kasımpaşa karşılaşacak. Antalyaspor-Kasımpaşa maçı 25 Aralık Pazar günü saat 19.00'da başlayacak. Antalya Stadyumu'nda Fırat Aydınus'un yöneteceği mücadele Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        Aydınus'un yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve Yusuf Bozdoğan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Serkan Tokat olacak.

        KASIMPAŞA, ANTALYA DEPLASMANINDA

        Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında yarın deplasmanda Antalyaspor'la karşılaşacak.

        Süper Lig'de, geçtiğimiz hafta, namağlup iki takımdan biri olan Beşiktaş'ı 2-1'lik skorla mağlup eden teknik direktör Kemal Özdeş yönetimindeki lacivert-beyazlı ekip, 14. haftada ise Çaykur Rizespor'u deplasmanda 1-0 yenmeyi başarmıştı.

        Antalyaspor'u yenmesi durumunda devre arasına rakibinin 2 puan üzerinde girme şansı bulunan İstanbul temsilcisi, ligde topladığı 18 puanla 13. sırada yer alıyor.

        REKLAM

        Kasımpaşa ile yollarını ayıran teknik direktör Rıza Çalımbay'ın takımın başına gelişiyle yükselişe geçen ve ligde oynadığı son 7 karşılaşmada sadece 1 kez mağlup olan Antalyaspor ise topladığı 19 puanla 9. basamakta bulunuyor.

        Antalyaspor ile Kasımpaşa arasında Antalya Stadı'nda saat 19.00'da oynanacak karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

        Kasımpaşa'da, takım kaptanı Adem Büyük'ün, sakatlığı sebebiyle bu hafta da oynaması beklenmiyor.

        Müsabaka öncesinde üçer sarı kartı bulunan Andre Castro, Titi ve Abdullah Durak, Antalya'da sarı kart görmeleri durumunda 17. haftada oynanacak Gençlerbirliği mücadelesinde forma giyemeyecek.

        ANTALYASPOR'DA 2 EKSİK

        Antalyaspor'da, yarın sahasında oynayacağı Kasımpaşa maçında kart cezası nedeniyle Zeki ile Charles forma giymeyecek. Kırmızı beyazlılar maçı kazanarak devreyi galibiyetle tamamlamayı hedefliyor.

        Spor Toto Süper Lig'in 16'ncı haftasında Antalyaspor yarın saat 19.00'da sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak. Maçın hazırlıklarını tamamlayan kırmızı beyazlılarda kart cezası nedeniyle Zeki ve Charles forma giyemeyecek. Sürekli ilk 11'de oynayan iki orta saha oyuncusunun yerine teknik direktör Rıza Çalımbay'ın Makoun ile Yekta'ya görev vermesi bekleniyor. Kırmızı beyazlılar, Kasımpaşa maçını kazanarak devreyi galibiyetle tamamlamayı hedefliyor.

        Antalyaspor yöneticileri ve teknik direktör Rıza Çalımbay, maçta taraftarın stadı doldurarak, takımı desteklemeleri çağrısı yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ