Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Süper Lig'in ilk yarının kapanış haftasında skandal hakem kararları damga vurdu. - Tümosan Konyaspor Haberleri
        1

        Süper Lig'in ilk yarının kapanış haftasında skandal hakem kararları damga vurdu.

        2

        Adanaspor - Başakşehir, Kayserispor - Karabükspor ve Çaykur Rizespor - Osmanlıspor maçlarında verilen hatalı kararları HABERTÜRK SPOR yazarı Bülent Yavuz yorumladı.

        3

        Kayserispor - Kardemir Karabükspor maçında genç ve istikbal beklediğimiz Halil Umut Meler çok önemli bir yanlışa imza attı.

        4

        Kayserisporlu oyuncunun kaleye şutladığı topta, Dany'nin her iki eli yukardaydı ve top penaltıya sebebiyet verecek hiç bir şekilde koluna temas etmeden auta çıktı.

        5

        Hakem Meler, inanılmaz bir şekilde penaltı düdüğü çalarak yanlış yaparken, bir yanlış daha yaparak Dany'i kırmızı kartla oyundan attı.

        6

        Bu büyük hata tabiki Karabük'ü oyun başında 10 kişi bıraktı. Sayısal olarak avantaj yakalayan Kayserispor, maçı da 2-0 kazanarak uzun bir aradan sonra 3 puana kavuşmuş oldu.

        7

        Çaykur Rizerspor - Osmanlıspor maçında hakem Cüneyt Çakır, 2 penaltı verdi. Ancak Rize alehine verdiği penaltı kesinlikle yanlıştı.

        8

        Penaltı verilen pozisyonda ceza sahası içerisinde topa elle dokunan isim Osmanlıspor'un kalecisi Karcemarskas.

        9

        Hakem, 'elle oynadın' diye gösterirken bütün Osmanlı futbolcuları 'hocam, kaleci elle oynadı' demesine rağmen Cüneyt Çakır kararından dönmedi.

        10

        Çakır'ın vücut ve beden dilinden penaltıyı verdirenin yardımcı hakem Bahattin Duran olduğu da apaçık görülüyor.

        11

        Hakem pozisyona yakındı. Kalecinin elle oynadığı görebilmeli ve yardımcı hakeme uymayabilirdi.

        12

        Adanaspor - Başakşehir maçında hakem Hüseyin Göçek çok iyi götürdüğü maçta yardımcı hakemin bir anlık gafletiyle adeta harakiri yaptı.

        13

        72. dakikada Başakşehir’in Mossoro ile attığı golde hakem ve yardımcı hakem beraberce santrayı gösterdiler. Hatta neredeyse orta yuvarlağa kadar geldiler.

        14

        Ancak Adanalılar’ın yoğun itirazıyla hakem Hüseyin Göçek ile yardımcı hakem Erkan Akbulut, kısa süreli bir müzakere yaptılar ve neticesinde de Başakşehir’in attığı golü ofsayt gerekçesiyle iptal ettiler.

        15

        Bu sefer Başakşehirli oyuncular yoğun tepki gösterdi. Ama netice değişmedi. Pozisyonda kesinlikle ofsayt yoktu. Temiz gol, değer kazanmadı. Buz gibi gol iptal edildi.