Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Levent Nazifoğlu'dan transfer açıklaması - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Levent Nazifoğlu, transferle ilgili bilgi verdi.

        2

        Nazifoğlu, yaptığı açıklamada, Beijing Guoan’dan Podolski için teklif aldıklarını doğruladı.

        3

        Çin ekibinin Lukas Podolski’yi kadrosuna katmak için kendilerine resmi bir teklif ilettiğini vurgulayan Nazifoğlu şunları söyledi:

        4

        "Beijing Guoan’dan Podolski için gelen önemli bir teklif var. Biz de bu teklifi değerlendiriyoruz. Transferin gerçekleşmesi oyuncuya bağlı."

        5

        Nazifoğlu, Beijing Guoan’ın ne kadar bonservis bedeli önerdiğiyle ilgili bilgi vermezken, rakamın 7 milyon euro civarı olduğu öğrenildi.

        6

        Levent Nazifoğlu, ara transfer döneminde ilgilendikleri oyunculardan birinin de Gençlerbirliği’nden Ahmet Çalık olduğunu aktardı.

        7

        Sarı-kırmızılı idareci, "Ahmet Çalık alternatiflerimizden biri. Gençlerbirliği Kulübü ile görüşmeler sürüyor. Eğer uygun bir bonservis bedeli olursa, düşüneceğiz." açıklamasında bulundu.

        8

        Öte yandan, transfer gündeminde adı geçen isimlerden Medipol Başakşehirli oyuncu Emre Belözoğlu ile ilgili bir tasarrufları bulunmadığını dile getirdi.

        9

        Nazifoğlu, Beşiktaş’ın Aurelien Chedjou ile ilgilendiği yönündeki haberlerle ilgili olarak da kendilerine gelen bir teklifin olmadığını sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ