Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray taraftarından kırmızı kart gören Chedjou Yasin ve kötü performans gösteren Hamit'e tepki - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig'de bu sezon hiçbir maçta kırmızı kart görmeyen Galatasaray, 3-2 kaybettiği Tuzlaspor maçında iki kez kırmızı kart gördü.

        2

        Sert müdahaleler sonrası kırmızı kartla cezalandırılan Yasin Öztekin ve Chedjou, Sarı-Kırmızılı taraftarları çıldırttı. Tuzlaspor karşısında etkisiz performans sergileyen Hamit Altıntop'ta eleştirilerden nasibini alan başka bir isim oldu. İşte o tweetler:

        3

        - Yasin'in kırmızısı Chedjou'dan da kötü. Atılmak için iki pozisyon üst üste uğraştı. Bu adamlar bu kulüpten ekmek yiyor, deli olacağım deli!

        4

        - Galatasaray yönetiminin gideceği yok onu biliyoruz da Jor, Chedjou, Yasin ve Hamit bir an önce defolup gitmeli yetti

        5

        - Chedjou ve Yasin'de devre arasında gönderilmeli. Bu kadar disiplinden uzak oyuncu bu formayı giymemeli..

        6

        - Chedjou'nun Tuzlaspor maçında yaptığı kasıtlı ve insafsız faulun insanlıkla hiçbir ilgisi yoktu. Bunlara Galatasaray forması layık değil.

        16

        - Yasin ile Chedjou'nun gördüğü gereksiz ve sorumsuz kırmızı kart, Galatasaray'a hakarettir

        17

        - Lig arasına girmişken, yılbaşıda yaklaşırken büyük ihtimal Yasin ve Chedjou bu maçta oynatılmalarının intikamını alıp kırmızı kart gördüler.

        18

        - Bu maç bendeki bardağı taşırdı. Bundan sonra Riekerink'in takımın başında, Yasin, Hamit ve Chedjou'nun kadroda olduğu maçları seyretmiyorum.