Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş İbrahim Toraman'ın Alex de Souza anısına, Alex'ten cevap - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Beşiktaş'ın eski kaptanı İbrahim Toraman'ın, Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza ile ilgili hikayesi bir süredir sosyal medyada dolaşıyor.

        2

        Alex de Souza da bu anıyı görüp Instagram hesabı üzerinden, kendisini koşu mesafesi üzerinden eleştirenlere gönderme yaparak bir cevap verdi.

        3

        İbrahim Toraman'ın anısı şöyle:

        4

        "Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi... O maçta ön libero oynuyorum, maçtan önce hocam tek görevimin Alex'i tutmak olduğunu söyledi."

        5

        "Maç boyunca Alex'i tutmam gerektiğini başka hiçbir şeye odaklanmamamı istiyordu. Maçın başlarından ilk 20-25 dakika bunu başardım ama terlemedim bile çünkü Alex koşmuyordu."

        6

        "Pes etmiş gibiydi ve bu benim için çok can sıkıcı bir hal almaya başlamıştı. Orada oynanan bir oyun vardı ve ben hiçbir şey yapamıyordum."

        7

        "Sıkılmıştım ve bir ara konsantrasyonumu kaybettim. Asıl görevimi unutum oyunun içine girdim. Pas trafiğine katıldım, topu kaptırdık ve bir anda Alex aklıma geldi."

        8

        "O anda Alex'e baktım, öyle bir noktada elini kaldırmış pas istiyordu ki atarsalar kesin gol olacak."

        9

        "Aramızda 20 metre kadar vardı. Ona doğru depar atmaya başladığımda pası da atmışlardı."

        16

        "Eğer koşmasaydım Fener'de yüzden fazla gol atamazdım, eğer koşmasaydım rakip oyuncudan önce hamle yapamazdım, eğer koşmasaydım sahada hep bir eksik olurduk."

        17

        "Her zaman rakibi şaşırtmayı ve akıllı bir şekilde koşmayı düşündüm. 8 km akıllı bir şekilde koşan oyuncuyu 14 km koşup 50 pas hatası yapıp hep hatalı pozisyon alan oyuncuya tercih ederim."

        18

        "Toraman'ın yorumları beni çok mutlu etti. Demek ki bazen düşündüklerim doğru sonuç veriyormuş."