Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Tottenham'ın istediği Bruma'dan Galatasaray yönetimine: "Bırakın gideyim" - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray’da sezonun ilk yarısında oynadığı futbolla müthiş bir çıkışa imza atan Armindo Bruma, Tottenham’dan gelen cazip teklif üzerine İngiltere’ye gitmek istediğinin haberini gönderdi.

        2

        Sezon başında PSV’den gelen teklif üzerine ayrılmak isteyen ancak izin çıkmayan Portekizli oyuncu, kendisine yapılan “Sözleşme uzatalım” önerisini geri çevirmişti.

        3

        Yönetimin maaşına zam yapıp, kontratını 3 yıl daha uzatarak, serbest kalma bedelini 40 milyon Euro seviyesine çekmek istemesine karşın Bruma ve menajeri buna yanaşmamıştı.

        4

        Tottenham’ın 20 milyon Euro’yu bulan teklifi üzerine harekete geçen Bruma, “Bırakın İngiltere’ye gideyim. Ben de kazanayım, siz de kazanın” şeklinde mesaj gönderdi.

        5

        BAŞKAN KARAR VERECEK

        Ayrılmayı kafasına koyan 22 yaşındaki genç yeteneği ikna edemeyen G.Saray yönetimi, rakamı daha da yukarılara çekmek için İngilizler’le pazarlık masasına oturma kararı aldı.

        6

        Ancak Çin’e satılması gündemde olan Podolski’nin ardından Bruma’nın da gitmesi halinde taraftarın olası tepkisi yönetimi düşündürüyor. Bu yüzden Bruma konusundaki son karar başkan Dursun Özbek’e bırakıldı.

        7

        BRUMA’NIN ALTERNATİFİ: GARRY RODRİGUES

        Cimbom, Bruma’yı Tottenham’a satması halinde yerini Yunanistan’ın PAOK Kulübü’nde forma giyen Garry Rodrigues’le doldurmayı planlıyor.

        8

        Yeşil Burun Adaları asıllı Hollandalı oyuncu, geçen sezon 36 maçta 7 gol atıp 6 asist yaparak dikkatleri üzerine çekmişti.

        9

        Çıkışını bu sezon da sürdüren Rodrigues, toplam 22 karşılaşmada 6 kez ağları sarsarken, 8 de asist yaptı.