Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Dinamo Kiev'in stoperi Dagomaj Vida ile anlaştı. Ukrayna ekibi ile görüşmeler sürüyor - Beşiktaş Haberleri
        1

        Babel’i renklerine bağlayarak hücum hattını güçlendiren Siyah-Beyazlı yönetim, stoperdeki sorunu çözmek için de büyük çaba sarf ediyor.

        2

        Bir süredir Cruzeiro forması giyen Manoel Messias’la temas halinde olan Beşiktaş, Brezilya ekibiyle ve oyuncuyla anlaşma sağlamıştı.

        3

        Fakat 26 yaşındaki stoperin bonservisinin bir bölümüne sahip olan eski kulübü Atletico Paranaense’nin satıştan pay istemesi sebebiyle pazarlıklar kızışmıştı.

        4

        Tüm bu gelişmelerin ardından Messias’ın maliyetinin 7-8 milyon Euro’ya yükselmesi üzerine yönetim, Sambacı’dan vazgeçip rotayı Ukrayna’ya çevirdi.

        5

        DINAMO KIEV 5.5 MİLYON EURO İSTEDİ
        Sezon başında da çok istediği fakat transfer edemediği Domagoj Vida’yı yeniden gündemine alan Siyah-Beyazlılar, oyuncunun menajeriyle temas kurdu.

        6

        27 yaşındaki Hırvat savunmacıyı Türkiye’ye gelme konusunda ikna eden yönetim, Ukrayna ekibiyle pazarlıklarını sürdürüyor.

        7

        Dinamo Kiev’in Vida için 5.5 milyon Euro istediği öğrenilirken, 4.5 milyon Euro vermeye hazır olan Kartal’ın 5 milyon Euro’ya kadar çıkabileceği belirtildi.

        8

        Başkan Fikret Orman’ın çok beğendiği, teknik direktör Şenol Güneş’in de alınmasını özellikle istediği tecrübeli yıldıza 2+1 yıllık sözleşme imzalatmayı planlayan Beşiktaş, transferi devre arası kampına yetiştirmeyi hedefliyor.

        9

        BEŞİKTAŞ'A RAKİP OLMUŞTU

        Kartal’ın transfer gündemindeki Domagoj Vida, bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynanan grup maçlarında Siyah-Beyazlılar’la iki kez rakip olmuştu...