Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da sıcak saatler!.. Garry Rodrigues, Vitor Hugo ve Aleix Vidal... - Galatasaray Haberleri
        1

        Adı Galatasaraylı Lukas Podolski'yle anılan Flamengo kulübünün futbol direktörü Rodrigo Caetano, Alman oyuncunun Çin'e transfer olduğunu ve kendilerinin onunla ilgilenmediğini açıkladı.

        2

        O Dia'ya konuşan Caetano, ¨Podolski şu anda Çin'e transfer oldu, resmi açıklama bekletiliyor.¨ şeklinde konuşarak Alman yıldızın transferini onayladı

        3

        "RAKAMLARI GÖRMEDİNİZ Mİ?"
        Flamengo kulübünün başkan yardımcısı Flavio Godinho da Podolski'nin kulübe olan hayranlığına saygı duyduğunu ancak 32 yaşındaki oyuncunun transferini karşılayacak maddi güçleri olmadığını belirtti.

        4

        ¨Açıklanan rakamları duymadınız mı? Hiçbir Brezilya kulübü bu ücretleri karşılayamaz. Podolski'nin kulübe olan sempatisine saygı duyuyorum ancak gücümüz onu transfer etmeye yetmez.¨(Goal)

        5

        GÜNDEMDE 3 YILDIZ VAR!
        Gözden düşen Yasin’in yanı sıra Tottenham’ın Bruma için yaptığı 20 milyon Euro’luk teklifi değerlendiren Sarı-Kırmızılılar, kanat transferi konusunda gaza bastı.

        6

        PAOK’tan Garry Rodrigues’i renklerine bağlamak isteyen yönetim, 26 yaşındaki kanat oyuncusuyla yıllık 1.2 milyon Euro karşılığında prensip anlaşmasına Hollandalı, G.Saray’da oynamak için kulübüne rest çekip kadro dışı kalmıştı.

        7

        Yöneticilerin Yunan ekibinin istediği 4 milyon Euro’luk bonservis bedelini indirmeye çalıştığı bildirildi.

        8

        Bir yandan da stoper arayışlarını sürdüren Cimbom, Brezilya şampiyonu Palmeiras’ın oyuncusu Vitor Hugo’yu da gündemine aldı.

        9

        Oyuncuyla ilk görüşmeler olumlu geçse de kulübünün 6.5 milyon Euro’luk bonserviste şimdilik indirime gitmemesi transferin önündeki en büyük handikap...