Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Hamit Altıntop'a 825 bin Euro ödenecek! - Galatasaray Haberleri

        Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Tuzla maçının ardından yönetimle masaya oturup, “Anladım ki artık Galatasaray'a faydalı olabilecek seviyede değilim” diyerek takımdan ayrılmak istediğini bildiren Hamit Altıntop’la yollar resmen ayrıldı.

        Sözleşmesinin sona ereceği geçtiğimiz sezonu sakatlığı nedeniyle maça çıkamadan tamamladığı için alacağı 1 milyon 374 bin Euro’dan feragat eden deneyimli oyuncuyla sezon başında 1 milyon 650 bin Euro’ya anlaşan Cimbom, 825 bin Euro karşılığında sözleşmeyi karşılıklı olarak feshetti.

        REKLAM

        Öte yandan ilk 11’de maça çıktığında 25 bin Euro kazanan Hamit, alınan her bir puan karşılığında ise 5 bin Euro alıyordu.

        TOPLAM MALİYETİ 12.9 MİLYON EURO

        Real Madrid’den 3.5 milyon Euro’ya transfer edilen Hamit, 4.5 sezonda 9.4 milyon Euro kazanıp toplam 12.9 milyon Euro’ya mal oldu. Cimbom’daki ilk sezonundaSchalke’ye attığı golle akıllara kazınan başarılı oyuncu, Hamzaoğlu döneminde 3 kupalı

        sezonun son bölümünde Melo sakatlanınca üstüne düşeni yapmıştı.

        GALATASARAY RESMEN AÇIKLADI

        Galatasaray'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

        "Profesyonel futbolcumuz Hamit Altıntop ile sözleşmemiz karşılıklı olarak feshedilmiştir. Oyuncuya 825.000 Euro fesih tazminatı ödenecektir.

        Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ