Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Beijing Guoan'dan Wesley Sneijder'e 3 yıl için 36 milyon Euro... - Galatasaray Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR / Erhan TELLİ

        Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Çin yolcusu...

        2

        Geçtiğimiz yılın devre arasında Burak Yılmaz’a 7 milyon Euro ödeyerek transfer eden Beijing Guoan, Lukas Podolski’yle birlikte Wesley Sneijder’ı da renklerine bağlamak için harekete geçti.

        3

        Poldi’ye geçtiğimiz günlerde teklif yapıp anlaşmak üzere olan Çin kulübü, Sneijder’a da geri çevrilmesi çok zor bir teklif yaptı.

        4

        Hollandalı yıldıza yılda 12 milyon Euro’dan 3 yıl için 36 milyon Euro öneren Çinliler, deneyimli oyuncunun serbest kalma maddesi olan 7.5 milyon Euro’yu G.Saray’a ödemeye de razı oldu.

        5

        Bu teklif karşısında kafası oldukça karışan Cimbom’un 10 numarasının ise düşünmek için süre istediği öğrenildi.

        6

        TERÖR OLAYLARI DÜŞÜNDÜRÜYOR
        G.Saray’da mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren Sneijder’ın Reina’da yaşanan hain terör saldırısının ardından eşi Yolanthe’yle birlikte tedirgin oldukları kaydedildi.

        7

        Terör olayları nedeniyle annesinin de baskısıyla karşılaşan Hollandalı oyuncunun, eşiyle görüşerek son kararını vereceği bildirildi.

        8

        MENAJERİ AÇIKLADI: 2 ÖNEMLİ TEKLİF VAR
        Hollandalı yıldızın menajeri Guido Albers de Sneijder’a gelen teklifleri doğruladı.

        9

        Oyuncusuna 2 önemli teklifin olduğunu ifade eden Albers, “Çin’den iki takım onu istiyor. Şu ana kadar somut bir gelişme yok. Ancak herhangi bir kulüp onu 7.5 milyon Euro karşılığında alabilir...