Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ın golcü adayları - Beşiktaş Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR

        Kanatları Ryan Babel’le güçlendiren, stoperi Mitrovic’le takviye eden Kartal’da gözler forvete yapılacak transfere çevrildi.

        2

        Aboubakar’ın ülkesi Kamerun’la Afrika Kupası’na katılacak olması, Ömer Şişmanoğlu’nun sakatlanması sonrası ileri uçta Cenk Tosun dışında ikinci alternatifi olmayan Beşiktaş, ilk olarak Samuel Eto’o için Antalya’yla masaya oturmuştu.

        3

        Fakat Akdeniz ekibinin son anda transferden vazgeçmesi, tüm planları bozdu...

        4

        İleride top tutabilen ‘pivot santrfor’ isteyen Şenol Güneş’in talebini yerine getirmek için kolları sıvayan Beşiktaş yönetimi, ibreyi Uzak Doğu’ya çevirdi.

        5

        AVRUPA’YA DÖNMEK İSTİYOR

        Siyah-Beyazlılar, daha önce de gündeme gelen ve şu an Çin’in GZ Evergrande takımında forma giyen Jackson Martinez’i listenin birinci sırasına aldı.

        6

        Geçen sezon 42 milyon Euro karşılığında Atletico Madrid’den Çin’e giden Kolombiyalı yıldızın yeniden Avrupa’ya dönmek istediği ifade edildi.

        7

        Siyah-Beyazlı kurmaylar, 30 yaşındaki tecrübeli golcüyü satın alma opsiyonuyla kiralamak için GZ Evergrande’yle temasa geçti.

        8

        TORRES DE LİSTEDE

        Önceliği Martinez’e veren Beşiktaş, Atletico Madrid ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Fernando Torres için de tekrar nabız yoklamaya başladı.

        9

        İyi bir teklif karşılığında ünlü golcüyü satmayı düşünen İspanyol kulübünün bu tavrına karşılık en büyük problem Torres’in kendisi...