Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor, Mehmet Ekici'yi sezon sonu Beşiktaş'a satacak - Trabzonspor Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | KARTAL YİĞİT

        Ara transfer döneminin ateşi her geçen gün yükselmeye devam ederken Trabzonspor’dan ayrılacak olan Mehmet Ekici’nin nereye gideceği konusundaki merak artıyor.

        2

        Hatırlanacağı gibi Bordo-Mavililer, takımda kalmak istemeyen ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan yıldız oyuncu için Aatif+500 bin Euro karşılığında F.Bahçe ile anlaşmaya varmıştı.

        3

        Ancak Aatif’ın tüm ikna çabalarına rağmen Trabzon’a gitmeye yanaşmaması görüşmeleri tıkamıştı. Fırtına’nın kurmayları, Aatif’ın yerine para talep etse de dün yaşanan gelişmeler işin rengini bir anda değiştirdi.

        4

        Beşiktaş’tan alacaklarına karşılık bonservisini alan Olcay Şahan’ı renklerine bağlayan Trabzonspor yönetimi, SiyahBeyazlılar’ın “Ekici’yi bize verin, sezon sonuna kadar sizde bedelsiz kiralık kalsın. Sezon sonunda geri alalım” önerisini kabul etti.

        5

        Bu temasların ardından Beşiktaş yönetimi de önümüzdeki günlerde 27 yaşındaki orta saha ile masaya oturmaya hazırlanıyor.

        6

        SEZON SONU BEDELSİZ GİDEBİLİR
        Son kararı verecek olan Ekici’nin tercihi ise merakla bekleniyor.