Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, artan döviz kurlarının kendilerini zorladığını belirterek Şenol Güneş'e forvete takviye yapamayacağını söyledi - Beşiktaş Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | ÖZEL HABER | KARTAL YİĞİT

        Transfer konusunda özellikle savunma hattına yaptığı takviyelerle gündeme gelen, Ryan Babel’i alarak da hücum hattını kuvvetlendiren Beşiktaş’ta beklenen santrfor transferi gerçekleşmeyecek.

        2

        Önceki gün tesislere gelerek takımın idmanını izleyen başkan Fikret Orman daha sonra teknik direktör Şenol Güneş ile bir zirve gerçekleştirdi.

        3

        Olcay Şahan’ın Trabzonspor’a verilme kararının çıktığı toplantıda ayrıca Kayserispor’un istediği Veli Kavlak ve Araz Özbiliz ile Brezilya’dan talipleri olan Luiz Rhodolfo’nun son durumları masaya yatırıldı.

        4

        Şenol Güneş bu 3 ismin gönderilmesine onay verirken, gelecek oyuncularla ilgili de kararlar alındı.

        5

        ‘DALDAKİ DEĞİL, CEPTEKİ KUŞA BAKALIM’
        Tüm taraftarın ve camianın beklenti içinde olduğu yeni golcü konusunda ise başkan Fikret Orman, konuyu şimdilik kapattı.

        6

        Orman, Şenol Güneş’e, “Artan döviz kurları hepimizi etkiliyor. Görüştüğümüz oyuncular yüksek rakamlar talep ediyor.


        7

        Açıkçası bu şartlarda transfer zor. Aboubakar, Afrika Kupası’ndan dönene kadar bu bölgede oynayan mevcut futbolcularla işi çözersek daha uygun olur.

        8

        Önceliğimiz oyuncuların parasını ödemek. Daldaki değil, cepteki kuşa bakalım.

        9

        Yeni sezonda en iyi santrforu alırız” dediği öğrenildi. Güneş’in de başkanın bu düşüncelerine olumlu baktığı belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ