Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray aradığı golcüyü buldu: Harold Preciado - Galatasaray Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR / Erhan TELLİ

        Sezon ikinci yarısına deplasmanda alınan Konya galibiyeti ile başlayan ve çok kritik bir 3 puana sahip olan Galatasaray’da golcü transferi konusunda girişimler devam ediyor...

        2

        Yönetici Levent Nazifoğlu’nun Lukas Podolski’yi satmayacaklarını açıklamasına karşın Eren Derdiyok’un yine sahada hayalet gibi gezmesi iyi bir golcü transferini yeniden gündeme getirdi.

        3

        Bu doğrultuda Sarı-Kırmızılı kurmayların Kolombiya’nın Deportivo Cali takımında forma giyen 22 yaşındaki forvet Harold Preciado için temasa geçtiği öğrenildi.

        4

        Bu sezon 23 maçta 15 gol atan genç golcü ile prensip anlaşmasına varıldığı belirtilirken, Kolombiya basını da bu gelişmeyi doğruladı.

        5

        Çıkan haberlerde oyuncu için anlaşma sağlandığı ve Preciado’nun kısa bir süre içinde İstanbul’a gideceği bildirildi.

        6

        Deportivo Cali kulübü başkanı Martinez’in transferle ilgili olarak yaptığı açıklamalara da yer verilirken, genç oyuncunun Avrupa’da oynamak için yapılan teklifi kabul ettiği ve bonservisinin de 4 milyon Euro seviyesinde olduğu açıklandı.

        7

        ÖZBEK’İN RODRİGUES SEVİNCİ
        Bu arada Garry Rodrigues’in Konya deplasmanında sergilediği futbol, yaptığı transferler nedeniyle oldukça eleştiri alan başkan Dursun Özbek’i çok sevindirdi.

        8

        Maçtan sonra teknik heyeti ve futbolcuları telefonla arayıp özel olarak tebrik eden başkan Özbek’in, Rodrigues’i bulan ve transfer edilmesini sağlayan scout ekibini de tebrik ettiği bildirildi.

        9