Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa - Trabzonspor maçında top çizgiyi geçti mi? - Trabzonspor Haberleri
        1

        Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında oynanan Kasımpaşa - Trabzonspor maçında, lacivert-beyazlıları çıldırtan bir pozisyon yaşandı.

        2

        Mücadelenin 33. dakikasında gelişen Kasımpaşa atağında Koita'nın yaptığı kafa vuruşunu, kaleci Onur Recep Kıvrak çizgi üzerinden yaptığı 2 müdahale ile güçlükle çıkardı.

        3

        Kasımpaşalı futbolcular topun kale çizgisini geçtiği yönünde uzun süre gol itirazlarında bulundu. Ancak maçın hakemi Halil Umut Meler golü vermedi ve oyunu devam ettirdi. HTSPOR yazarı Bülent Yavuz pozisyonu şöyle yorumladı:

        4

        "Kasımpaşa-Trabzon maçında çok güzel bir futbol ve doğru düdükler çalmak isteyen pırıl pırıl bir hakem vardı. Kasımpaşa’nın 33’te Koita ile kaleye gönderdiği topta Onur zor da olsa topu çeldi."

        5

        "Top falso alıp tekrar içeriye girerken Onur ikinci hamlede topu çıkardı. Hakem için talihsiz bir pozisyon. Yardımcı hakem çizgide değil. Hakem pozisyona karşıdan bakıyor. ‘İçerde mi, dışarıda mı?’ olduğunu göremez."

        6

        Haliyle pozisyonu devam ettiren Halil Umut Meler, Paşalılar’ın yoğun itirazını gördü. Oyunculara hak veriyorum. Kritik bir pozisyon, top çizgiyi geçmiş de geçmemiş de olabilir. Piero görüntülerinde topun çizgiyi geçmediği görüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ