Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray 300. gol Yasin Öztekin'den! - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'ınAkhisar Belediyespor ile oynadığı karşılaşmanın 33. dakikasında takımının 3. golünü atan Yasin, TT Arena'daki 300. gole da imza attı.

        Galatasaray, Akhisar Belediyespor maçının 33. dakikasında farkı 3'e çıkarırken, Yasin Öztekin'in attığı bu gol, TT Arena'daki 300. gol olma özelliğini taşıdı.

        23 Ocak 2011 tarihinde Sivasspor ile oynanan maçta Servet Çetin'in attığı gol, TT Arena'daki ilk gol olma özelliğini taşırken, bu golden tam 6 yıl 5 gün sonra, Yasin Öztekin 300. golü kaydeden isim oldu.

        REKLAM

        YASİN ÖZTEKİNAÇIKLAMALARI:

        "3 gole ulaştığımızda 300. golü bulacağımızı önceden biliyorduk. Herkes bu önemli golü atmak ister. Şansıma, top önüme düştü. Tarihe geçtiğim için mutluyum. Umarım bundan sonra da burada tarihi yaşamaya ve tarih yazmaya devam ederiz. Geçen haftanın telafisini bu maçta yapmak istiyorduk. İlk düdükten itibaren baskılı oynadık. Gollerimiz de güzeldi. Akhisar elinden geleni yapmaya çalışsa da biz daha iyiydik. Beşiktaş maçına kadar iki maç daha var. Öncelikle onları kazanmak istiyoruz... Geçen hafta çok da kötü değildik. Oyunumuzu skora yansıtamamıştık. Wesley'in yokluğu da etkiliydi. Kanat oyuncuları için Wesley'in varlığı çok önemli. Onunla besleniyoruz. Sahada olması bile yetiyor."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ