Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Rıdvan Dilmen'den Kayserispor-Fenerbahçe değerlendirmesi - Futbol Haberleri
        1

        NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Kayserispor-Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi.

        2

        "Alanyaspor ve Adanaspor'a 2 puan kaybetti. Kayserispor'a 5 puan kaybetti. Bunun nedeni, Advocaat'ın kontraatak futboluna geçmesi."

        3

        "Fenerbahçe kontraatak takımı oldu ancak bu ligde şampiyon olan takımlar hücum ederek şampiyon oluyorlar. Kontraatak takımları değil."

        4

        "Fenerbahçe'nin öndeki oyuncuları papatya falı. Lens maç seçiyor. Alper oyun içinde papatya falı. Van Persie hafta içi 2 gol atıyor, bugün yok. Ne zaman oynayıp oynamayacağı belli değil."

        5

        "Fenerbahçe'nin geriye yaslandığında iki tane iyi stoperi var ama geniş alanda yakalandıkları zaman pozisyon veriyorlar. Kayserispor iki maçta 7 gol attı Fenerbahçe'ye."

        6

        "Fenerbahçe'nin bu oyunu maç kazandırır, derbi kazandırır ama şampiyon yapmaz. Mesela Fenerbahçe'nin bu futbolu Avrupa'da iş yapabilir."

        7

        "Fenerbahçe geri düştüğü maçları çeviremiyor ama öne geçince koruyor. Korumak şampiyonluk için yetmez. Devam etmek lazım."

        8

        "Sergen Yalçın'ı tebrik ediyorum. İyi analiz yapmışlar, iyi hazırlanmışlar. Yeni transferleri Varela'yı da çok beğendim. Kayserispor bugün çok iyi oynadı. Futbol adına herşeyi yaptılar bugün."

        9

        "Fenerbahçe'nin yedek kulübesinde fazla güvenilir bir oyuncu yok. Salih'ten sol iç olmaz. Birincisi Salih solak değil. İkincisi Salih iç oyuncusu değil."

        10

        "Fenerbahçe 1-0 kazanarak şampiyon olmaz. Hakem de bugün iyiydi. Gördüğünü çaldı, bir iki tane hata yaptı ama iyiydi bugün."

        11

        "Fenerbahçe futbol mucizesi olmazsa şampiyon olamaz. Fenerbahçe'nin iniş çıkışları devam edecektir. Haftaya kazanırlar. Bir sonraki hafta kaybedebilirler."

        12

        "Sezonun en iyi oyuncusu Hasan Ali. Transferde geç kaldı Fenerbahçe. Bu takıma fazla güvendiler."

        13

        "Türkiye'de son yıllarda yabancı hoca ile şampiyon olan yok. Bu tesadüf değil. Yerli oyuncular ligi iyi tanıyorlar."

        14

        "Fenerbahçe 10 tane pozisyona girer, 4 tane pozisyon verir. Buna razıdır Fenerbahçe taraftarı."

        15

        "Artık deplasmanlar zor olacak demiştim. Galatasaray Karabük'te puan kaybetti. Fenerbahçe Kayserispor'a puan kaybetti."

        16

        "Fenerbahçe riskli bir takımla çıksa 15 tane mi yer? Advocaat oyuncularına arkada bekleyin diyor. Türkiye'de arkada bekleyerek şampiyon olamazsınız."

        17

        "Fenerbahçe'nin rakipleri kolay pozisyona giriyorlar. Fenerbahçe'de bu yok. Beşiktaş mesela deplasmanlarda Japon kale maç oynuyor."

        18

        "Advocaat öndekiler hızlı olsun geridekiler savunma yapsın dedi. Fenerbahçe'nin forması 35 puandan az almaz. Oynatın 4-4-2 Salih'i Mehmet Topal'ın yanına koyun 35 puandan fazla alırsın."

        19

        "Bence Fenerbahçe artık Avrupa Kupaları'na odaklansın. Ama ligi de bırakmamalı."

        20

        "Sezon başındaki Bursaspor maçına gitmiştim. O zaman Fenerbahçe bundan daha iyiydi. Fenerbahçe'nin başında Yılmaz Vural olsa 35 puanda kalmazdı. Yılmaz Hoca ligi biliyor çünkü."

        21

        "Ben Salih'ten bu fizikle bundan daha iyi futbol beklemiyorum. Taraftarların bu formatla çok iyi futbol beklemesi yanlış."

        22

        "Fenerbahçe'nin öndeki oyuncuları bugün çok kötüydü. Arkadakiler ne yapsın? Fenerbahçe bugün beraberlik için sahaya çıksaydı sabaha kadar yenilmezdi."

        23

        "Fenerbahçe'nin A planı var ama B planı diye bir şey yok. Advocaat topu rakibe veriyor."

        24

        "Fenerbahçe'nin gelişen bir kadrosu olmadı. Geriye gittiler. 10 yıl önce Anelka Denizli'de yedek kalıyordu. Alex, Appiah,Aurelio, Gökhan, Carlos oynuyordu. Arkadaşlar kusura bakmasın ama bir de bu kadroya bak."

        25

        "Fenerbahçe'nin ligde şansı çok az. Fenerbahçe bu hocayla devam edecekse 2 tane iyi iç oyuncusu bulmalı. Bir de atlet stoper bulmalılar."

        26

        "Fenerbahçe Avrupa için transfer yapsın. Gelecek sezonun planlamasına başlasınlar. Ama önce hocaya karar versinler."

        27

        "Topuk Yaylası'na Pereira ile gidip maça Advocaat ile çıkarsan böyle olursun. Fenerbahçe şampiyonluğu bu hafta kaybetmedi. İlk 7 hafta kaybetti."