Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Dick Advocaat'tan yönetime: “Transfer yapılamamasını anlayabiliyorum. Ancak bundan sonra şampiyonluk bizim için gerçekçi bir hedef değil" - Fenerbahçe Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR / Ahmet Selim KUL

        Teknik direktör Dick Advocaat’tan acı reçete...

        2

        Hollandalı hoca umutla başlayan ligin ikinci yarısıyla birlikte alınan kötü sonuçların ardından şampiyonlukla ilgili olarak yönetime çok net mesajlar verdi...

        3

        Sarı-Lacivertliler’in tecrübeli çalıştırıcısı ülkesine gitmeden önce yöneticilerle yaptığı toplantıda, “Transfer yapılamamasını anlayabiliyorum.

        4

        Ben sizin bu konuda ne kadar uğraştığınızı ve çabaladığınızı gördüm. Fakat rakiplerimiz gücünü artırdı.

        5

        Kadromuzda zaten eksikler çoktu. Bundan sonra şampiyonluk bizim için gerçekçi bir hedef değil. Önümüzde 3 tane takım var.

        6

        Sadece kadro sorunumuz değil stat da dolmuyor. Avrupa ve Türkiye Kupası’na odaklanmak bizim açımızdan daha mantıklı olur” dedi.

        7

        BİLETİ ÖNCEDEN ALINMIŞTI
        Bu arada Kayserispor yenilgisinin ardından teknik direktör Dick Advocaat’ın ülkesine gitmesi çeşitli iddiaları da beraberinde getirdi.

        8

        Tecrübeli hocanın istifa edebileceği onun için gitti belirtildi. Ancak böyle bir şeyin olmadığı ortaya çıktı.

        9

        Advocaat’ın biletini Kayserispor maçı öncesinde aldığı ve gidişinin yenilgiyle alakasının olmadığı ve istifa gibi bir girişiminin de olmadığı öğrenildi.