Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Volkan Demirel: "Sözleşme bir kağıt parçası. Sezon sonu oturup, gerekli değerlendirmeyi yaparız” - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

        2

        4-1’lik skorla kaybettikleri Kayserispor deplasmanında yediği goller yüzünden çok tartışılan kaptan, performansının iyi olmadığını kabul ederken takım olarak toparlanacaklarının da sözünü verdi.

        3

        Uzun yıllardır hizmet ettiği kulübün başarısı için elinden gelenin en iyisini yapacaklarının da altını çizen Volkan, sarı-lacivertli camiaya şu önemli mesajları yolladı:

        4

        “Dile kolay tam 13 yıldır bu takımdayım. İyi ve kötü günlerim oldu. Şampiyonluklar da yaşadım, başarısız dönemleri de gördüm.

        5

        Ben F.Bahçe’nin hem sporcusuyum hem de koyu taraftarıyım. Bunu da göründüğü üzere kimseden saklamıyorum. Sonuçta tribünden gelmiş biriyim.

        6

        Hayatımın her döneminde sorumluluklarımın farkında oldum, bundan sonra da olacağım. Şahsıma eleştirilerin olması gayet doğal.

        7

        Şu an tribüne çıksam ve kendi performansımı görsem ben de kendimi eleştirirdim.

        8

        Ancak bizler uzun yılların verdiği tecrübeye sahibiz. Bu takımı hocamız ve takım arkadaşlarımızla tekrar ayağa kaldıracak olan da bizleriz.

        9

        ‘SÖZLEŞME SADECE BİR KAĞIT PARÇASI’

        Taraftarlarımızın şu an bize kızgın ve küskün olmasını anlayabiliyoruz. Bu yüzden gelen tepkileri normal karşılıyoruz.