Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği Ümit Özat: Kupayı başkanımızın kabrine götürmek istiyorduk - Futbol Haberleri

        Ziraat Türkiye Kupası son 16 maçında Kayserispor'a yenilerek kupadan elenen Gençlerbirliği'nin Teknik Direktörü Ümit Özat, "Skora baktığımızda iç açıcı değil ama 2. yarıya baktığımızda şimdiye kadar oynadığımız en iyi oyundu. Gollerin hepsi bireysel hata. Gollerde kim olursa olsun yapabileceğiniz bir şey yok. Oyun olarak 2. yarı için futbolcularımı tebrik ettim" şeklinde konuştu.

        "KUPAYI BAŞKANIMIZIN KABRİNE GÖTÜRMEK İSTİYORDUK"

        Kupayı kazanmaları durumunda hayatını kaybeden efsane başkanları İlhan Cavcav'ın kabrine götürmek istediklerini söyleyen Özat, "Kupayı başkanımızın kabrine götürmek istiyorduk, ancak olmadı. Yeni transferlerimiz iyi ve oyunumuza katkı sağlayacaklarını gösterdiler. Bu bizi gelecek için umutlandırdı" ifadelerini kullandı.

        "TEK MAÇLAR HEP ZORDUR"

        Çeyrek finale yükselen Kayserispor'da Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Tek maçlar hep zordur. Bunun bilincinde oynadık. Maç genelde bizim kontrolümüzde geçti. Ligde de bir çıkışımız var. Bunu kupada da gittiği yere kadar götüreceğiz. 9 sezon önce aldığımız kupayı inşallah gönül ister ki ikinci kez memleketimize götürelim, şehrimizle bütünleşelim. Bu amaçla, bu doğrultuda çalışmalarımız devam ediyor" değerlendirmelerinde bulundu.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ