Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Beşiktaş Fenerbahçe derbi maçı saat kaçta, hangi kanalda, ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası kupa maçı - Futbol Haberleri

        Beşiktaş ile Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda karşı karşıya geliyor. Kazananın bir üst tura yükseleceği karşılaşmada Vodafone Arena, çekişmeli bir derbi maçına sahne olacak. Peki Beşiktaş-Fenerbahçe kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte karşılaşmanın detayları...

        BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE DERBİ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

        Beşiktaş ve Fenerbahçe 4 yıl sonra Dolmabahçe'de sahne alacak. Dev düelloda futbol karınları doyuracak. Beşiktaş-Fenerbahçe kupa maçı 5 Şubat Pazar (bugün) günü saat 20.30'da başlayacak. Vodafone Arena'da Ali Palabıyık'ın yöneteceği karşılaşma Atv kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        REKLAM

        Palabıyık'ın yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Serkan Olguncan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Yaşar Kemal Uğurlu olacak.

        MUHTEMEL 11'LER

        BEŞİKTAŞ: Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Dusko Tosic, Adriano, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özkayup, Ricardo Quaresma, Anderson Talisca, Ryan Babel, Cenk Tosun

        FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Simon Kjaer, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Jeremain Lens, Ozan Tufan, Moussa Sow (Alper), Robin van Persie

        BOĞAZ'DA ZİYAFET

        Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda ‘erken final’ tadında bir 90 dakika oynanacak... Kartal ve Kanarya, Vodafone Arena’da ilk kez kozlarını paylaşacak. Saatler 20.30’u gösterdiğinde tüm ülkede hayat duracak, merakla beklenen futbol şöleni başlayacak. F.Bahçeli taraftarların da olacağı derbide Ali Palabıyık düdük çalacak.

        Kupada en son 4 Mayıs 1983’te hükmen yenildiği ezeli rakibine 34 yıldır geçit vermeyen Beşiktaş, bu müthiş geleneği sürmeye çalışacak... Sarı-Lacivertliler ise yeni yuvası Vodafone Arena’da hiç yenilmeyen Siyah-Beyazlılar’a ilk mağlubiyeti yaşatmak için sahaya çıkacak.

        DERBİ PAROLASI: ÖNDE BASKI

        Beşiktaş tıpkı Konyaspor karşılaşmasında olduğu gibi derbiye de hızlı ve baskılı bir futbolla başlamayı hedefliyor. İlk düdükten itibaren tribün desteğini de arkasına alıp Fenerbahçe’yi bunaltmayı planlayan Şenol Güneş, öğrencilerine bu yönde talimatlar verdi. Sonuca erken gitmek isteyen deneyimli hocanın, Karabük deplasmanını da düşünerek bazı as oyuncuları kenara alabileceği öğrenildi. Rakibin daha çok kanatları kullandığını belirten tecrübeli teknik adam, Babel ve Quaresma’dan geriye yardım etmesini de özellikle istedi.

        REKLAM

        ARENA’DA BAMBAŞKA

        Kartal, geçen sezonun son 3 iç saha maçını oynadığı ve şampiyonluk yaşadığı yeni yuvası Vodafone Arena’da ışıl ışıl parlıyor. Futboluyla taraftarlarını mest eden, rakiplerine ise korku salan Beşiktaş, Dolmabahçe’de sahne aldığı 18 resmi maçta 13 galibiyet, 5 beraberlik aldı. İşte Siyah-Beyazlılılar’ın 45 gol atıp sadece 17 gol yediği o müthiş yenilmezlik serisi:

        BURSA 3-2 BURSA 2-1
        KAYSERİ 4-0 G.ANTEP 1-0
        OSMANLI 3-1 A. KONYA 5-1
        ALANYA 4-1 KAYSERİ 2-1
        KARABÜK 3-1 BOLU 2-0
        G.SARAY 2-2 DARICA GB 3-0
        ANTALYA 3-0 D.KİEV 1-1
        TRABZON 2-1 NAPOLİ 1-1
        BAŞAKŞEHİR 1-1 BENFİCA 3-3

        MAÇI KAzAN PRİMİ KAP!

        Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, derbi öncesi futbolcuları ve teknik heyeti bir an olsun yalnız bırakmıyor... Kampa giren ve maç saatini beklemeye başlayan takımı ziyaret eden Çebi, teknik direktör Şenol Güneş’le de bir görüşme gerçekleştirdi. Tecrübeli yönetici, “Kupa maçı derbiye denk geldi. Fakat biz yönetim olarak bu karşılaşmaya çok büyük önem veriyoruz” derken; Şenol Güneş de kazanıp yenilmezlik serisini devam ettireceklerini söyledi. Kupa maçlarına prim vermediklerini söyleyen Çebi, “Ancak bu maçın önemini bildiğimiz için oyuncularımızın göstereceği mücadeleye göre jestimiz olabilir” ifadesini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ