Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde Van Persie'ye kafa atan Tosic kırmızı kart gördü - Fenerbahçe Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında oynanan kupa maçının yankıları sürüyor!

        2

        Gergin derbinin devre arasında ve sonunda Beşiktaş yöneticisi Metin Albayrak’ın koridorda hakem Ali Palabıyık’ın üstüne yürüdüğü öğrenildi.

        3

        Albayrak’ın 4. hakeme de fiziksel temasta bulunduğu bildirilirken Siyah-Beyazlı yöneticinin araya giren polislere de “Burası bizim alanımız, çıkın buradan” diye tepki gösterdiği belirtildi.

        4

        Öte yandan yine maç bitiminde Caner Erkin’in de koridora inip Van Persie’ye küfrederek “Bütün olayları sen başlattın” dediği ifade edildi.

        5

        Caner’in, Tosic’in oraya gelmesiyle çıkan kavgayı ayırmaya çalışan Hasan Ali’ye de küfrettiği kaydedilirken, polisin akreditasyon kartı olmadığı halde orada bulunan Caner’i ve Tosic’i güçlükle uzaklaştırdığı öğrenildi.

        6

        FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA | Türkiye Kupası maçı öncesi gerilen ilişkiler derbiden sonra adeta kopma noktasına geldi. Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki tansiyon iyice yükseldi.

        7

        Fenerbahçeli yöneticilerin, “Bakalım Tosic’e kaç maç ceza verecekler. Sezonu kesinlikle kapatması gerekiyor. Ali Yıldırım’a üst sınırdan ceza verenler Tosic’e de üst sınırdan vermeli. Bu işin takipçisi olacağız” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

        8

        Siyah-Beyazlılar, rakip oyuncuların kendilerini tahrik ettiğini söylerken; Sarı-Lacivertliler, statta çıkan olaylara gerekli cezaların verilmesi gerektiğini ifade etti.

        9

        DEVRE ARASINDA KAFA, MAÇ SONUNDA YUMRUK YUMRUĞA KAVGA | Oldukça gergin bir havada başlayan mücadelenin daha başlarında Oğuzhan ve Robin van Persie arasında yaşananlarla sıcaklaşan ortam ilk yarının sonlarına doğru Tosic ve Van Persie kavgasıyla alev aldı...

        22

        Kendisini sakinleştirmek için gelen yardımcısı Tamer Tuna’nın da yüzünü eliyle itti.

        23

        Soyunma odası koridorunda ise iki takım oyuncuları fiziksel temas yaşadı. Marcelo’nun Skrtel’e kafa attığı iddia edildi. Tosic, RvP’ye saldırmak istedi.

        24

        Maç sonunda ise Oğuzhan, Marcelo ile Alper ve Skrtel’in yumruk yumruğa birbirine girdiği kaydedildi. Polis duruma müdahale etti.