Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Ali Palabıyık'ın kararları doğru mu? - Futbol Haberleri

        Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Fenerbahçe, Vodafone Arena'da Beşiktaş'ı Van Persie'nin attığı golle 1-0 yenerek çeyrek finale yükseldi. HTSPOR yazarı Bülent Yavuz, karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık'ın performansını yorumladı:

        "Hakem Ali Palabıyık, derbi maçta elinden gelen gayreti sonuna kadar göstermeye çalıştı. Sahadaki 22 futbolcu da top oynamaya çıkmamış. Birbirlerini bozmak, itelemek, çekmek, vurmak ne varsa onu yaptılar. Bu durumda da Ali Palabıyık, hakemlik yerine jandarmalık yapmaya çalıştı. Onu tut, bunu ayır, buna 'sus' de, oyna 'yapma' de vs.

        REKLAM

        Düşünün ki karşısınızda Türkiye'nin kalburüstü oyuncuları var. Bunlar topu alıp, asist yapmak yerine, birbirlerini engellemeye çalıştılar. Haliyle hakemin işi de bu anlamda zorlaşıyor.

        Tosic-Van Persie mücadelesinde; hakemin gözü önünde Beşiktaşlı oyuncu, Van Persie'ye kafayı vuruyor. Hakemin yapacağı tek şey kırmızı kartı göstermek. Van Persie de bu arada sarıdan nasibini aldı.

        90+2. dakikada Skrtel'ın kolundan dönen topa Beşiktaşlı oyuncular penaltı diye itirazlarda bulundular. Pozisyona baktığımızda Fenerbahçeli oyuncunun kolunun doğal konumda olduğunu görüyoruz. Hakem de pozisyona oldukça yakındı.

        Lens'in attığı ve iptal edilen gol bana göre de doğru karardı. Oyun henüz başlamamıştı. vodafone Arena ilk defa böyle gergin bir maça sahne oldu. Sahaya giyen taraftarlar bu mabede hiç yakışmadı."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ