Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Muharrem Usta: "Zaferlere susadık" - Trabzonspor Haberleri

        Süper Lig’in ikinci yarısında çıktığı 3 maçı da kazanarak iyi bir grafik yakalayan Trabzonspor’un başkanı Muharrem Usta, başarıya susadıklarını söyledi.

        Altına girdikleri yükün ağır olduğunu belirten Usta, “Bu zamana kadar bizi yolumuzda yavaşlatan gelişmeler oldu. Zaman zaman sendeledik. Ama yönetim kurulu üyeleri olarak, her birimiz gerektiğinde diğerinin yükünü omuzlamaya hevesli bir şekilde birlik ve beraberlik içinde yolumuza devam ediyoruz. Biz kısa vadede gel geç başarılarla, sansasyonel transfer haberleri ile günü kurtarmak değil, sağlam ve emin adımlarla Trabzonspor’un geleceğini kurmak istiyoruz” dedi.

        ‘HEDEFİN ÇOK UZAĞINDAYIZ’

        Devre arasında iyi takviyeler yaptıklarını belirten Başkan Usta, sözlerini şöyle sürdürdü:

        “Camia olarak zaferlere susamışız. girdiğimiz yoğun transfer görüşmelerinin sonucunda takımımıza kritik takviyeler yaptık. Güçlü ve tecrübeli isimlerle anlaştık. İkinci devrede taraftarlarımıza bambaşka bir Trabzonspor izleteceğiz. Kenetlenmiş bir camia ve desteğini esirgemeyen taraftarlar bu yükselişimize hız katacaklarına inanıyoruz ve bizleri desteklemeye devam etmeleri istiyorum.”

        HABERTÜRK SPOR / Haluk AYYILDIZ

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ