Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Riekerink'e Eren Derdiyok ve Rodrigues tavsiyesi - Galatasaray Haberleri

        Sarı-Kırmızılı kulüpte Başakşehir yenilgisiyle Türkiye Kupası’na veda edilmesi ve elde sadece ligin kalması nedeniyle Florya’da ipler sıkılmaya başlandı.

        Kadro seçimleri ve maç içinde yaptığı değişiklikler tartışma konusu olan teknik direktör Jan Olde Riekerink kibarca uyarıldı.

        Hollandalı hocayla Florya’da bir toplantı yapan futbol şubesinden sorumlu Sportif A.Ş. yöneticilerinin, Kayserispor karşısında yeni transfer Garry Rodrigues ve Eren Derdiyok’un ilk 11’de oynaması gerektiğini tavsiye ettikleri, ayrıca sistem konusunda da eleştiriler yaparak, bazı değişikliklerin yapılmasını önerdikleri öğrenildi.

        REKLAM

        EREN-POLDİ BİRLİKTE

        Yöneticilerin yaptığı tavsiyeleri dikkatle dinleyen Riekerink, Kayseri maçında sahaya süreceği kadroda değişikliğe gidecek. Josue’yi durumu belirsiz olan Selçuk’un yerine oynatması beklenen Hollandalı hoca, Podolski’ye de forvet arkası olarak forma verip Eren Derdiyok’u santrfor oynatmayı planlıyor. Başakşehir maçında etkisiz kalan Yasin’in yerine de Rodrigues’in monte edilmesi bekleniyor.

        HABERTÜRK SPOR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ