Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Yılport Samsunspor "Bu aşkın kahramanı sensin" projesi - Yılport Samsunspor Haberleri

        Samsunspor Kulübü ile Atakum Belediyesinin ortak projesi olan "Bu aşkın kahramanı sensin" projesinin tanıtımı, Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

        Kulüp başkanı Erkurt Tutu, burada yaptığı konuşmada, Samsunspor'a şehrin tüm kesimlerinden destek geldiğini, bunun mutluluk verici olduğunu söyledi.

        Desteklerin artmasıyla Samsunspor'un başarıyı yakalayacağına işaret eden Tutu, "Samsunspor'un bir nebze olsun sıkıntılarının aşılması noktasında bu projeyi çok önemsiyorum. 155 bin forma satılarak kulübün sorunlarına büyük katkı sağlanacağını düşünüyorum. Herkese örnek teşkil edecek müthiş bir proje. Sadece ekonomik olarak değil, 155 bin kişinin üzerinde Samsunspor formasının olması ayrı bir mutluluk. Kalpleri Samsunspor için atan binlerce kişi bu kampanya ile bir araya gelecek." ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı da projeyi kendilerinin hazırladığını, Samsunspor ile birlikte yürüteceklerini anlattı.

        Samsunspor'un zor durumunda sessiz kalmalarının mümkün olmadığını vurgulayan Taşçı, "Şehrin markasının daha ileriye götürülmesi için çalışmaya başladık. Projeyi oluşturduktan sonra reklam kampanyasına başladık. Taraftar projeyi sahiplendi. Artık bu proje bizim değil, şehrin projesidir. 14 Şubat'ta projenin startını vereceğiz. Hedefimiz mayıs ayına kadar 155 bin formayı satmak. Formaları Samsun'un plakası 55'den yola çıkarak 55 lira yaptık." diye konuştu.

        Taşçı, kendilerinin de Samsunspor'un kuruluş tarihi olan 1965'i baz alarak bin 965 forma satın aldıklarını sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ