Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Cengiz Özyalçın'a beyaz mendilli protesto - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray yöneticisi Cengiz Özyalçın'ın Kayserispor maçı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlarken bazı sarı kırmızılı taraftarlarla tartışma yaşadı. Özyalçın konuşurken beyaz mendil sallayıp 'İstifa edin' tezahüratı yapan taraftarlar biri Riekerink'in kastederek "Beden eğitimi hocasını takımın başına getirdiniz" ifadelerini kullandı.

        Aynıtaraftar, Cengiz Özyalçın'a sitem ederek, "Evden valizlerini toplarken Galatasaray'ın alt yapısına gidiyorum diyen hocayı geldiniz, Avrupa takımı olan Galatasaray'ın başına getirdiniz. Yazıklar olsun. Alın hocayı görevden. Bu mu Galatasaray'ın hak ettiği?" diye konuştu.

        Cengiz Özyalçın maçtan sonra şunları söyledi:

        "8 puanlık bir maçtı. Başakşehir, Beşiktaş yenilmiş. Fenerbahçe berabere kalmış ise Galatasaray'ın kazanması gerekirdi. Zor bir hafta oldu. Benim de şansıma zor maçlardan sonra sizlerle beraber olup maçı anlatmak sanırım. Hakikaten kritik ve zor bir maçtı."

        "Kayserispor'u tebrik ediyorum. Neden? Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe ve kupada aldıkları galibiyetlerle çıkıştalardı. Ancak onların yükselen grafiğine rağmen bizim için 8 puanlık maçtı ve kazanmamız gerekiyordu."

        REKLAM

        "TEPKİLER DOĞAL"

        "Söylemek istediğim konu şu: Taraftarın bu tepkisini ben normal karşılıyorm. Ben demokrat adamım. Taraftar her şeye rağmen bizim veli nimetimiz. Karda, kışta, uzaktan, yakından gelerek takımını motive eden insanlardır. Bu şekilde söylemleri olabilir, benim için doğal. Neden? Doğal olmasını şöyle karşılıyorum, zafer, zafere inananlarındır. Bizim taraftarımız olmazsa olmazımızdır."

        "BU SÜREÇTE YÖNETİCİLİK ZOR"

        "Bu süreçte yöneticilik zor. Çünkü hayattaki her şey gibi spor ekonomiye özdeş. Galatasaray çok zorlu bir süreçten geçiyor. Galatasaray'ın bugüne kadarki ekonomik koşulları belli. Bunun büyük bir kısmı hallolacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ