Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Advocaat: "Hadi bana eyvallah!" - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Bursaspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de hakeme en büyük tepkilerden birini veren de teknik direktör Dick Advocaat'tı...

        2

        Verilen kararlara adeta isyan eden 69 yaşındaki çalıştırıcı, maçtan sonra Halil Umut Meler'i yerden yere vururken, "Penaltı kararına bakılırsa şampiyon olmamız mümkün değil" yorumunu yaptı.

        3

        Başkan Aziz Yıldırım'ın bir yıl daha takımın başında kalma teklifi yaptığı asbaşkan Şekip Mosturoğlu tarafından kamuoyuna açıklanan Advocaat'ın, buna sıcak bakmadığı belirtildi.

        4

        Hollandalı hocanın, "Böyle hakemlerle oynanan ligde daha fazla görev alamam" dediği vurgulandı.

        5

        Advocaat'ın bu düşüncesini başkan Aziz Yıldırım'a da çok yakında ileteceği gelen bilgiler arasında yer aldı.

        6

        Ligdeki dönüm maçı olan Bursaspor karşılaşması öncesinde UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri Krasnador'un hazırlık maçlarını izlemek için İspanya'ya giden Dick Advocaat'a sarı-lacivertli yönetim içinden büyük tepki var.

        7

        Bazı yöneticiler, "Her fırsatta takımı yalnız bırakıyor. Gittiği yerde ne yaptığınızı bilmiyoruz; kötü niyetli mi yoksa iyi niyetli mi anlamıyoruz. Hoca kalacaksa, birinci şartımız ailesini Türkiye'ye getirmesi. İkinci şartımız ise kafasına estiği zamanlarda takımı yalnız bırakmaması olmalı" şeklinde fikir bildiriyorlar.

        8

        KEFİL OLDU, 18'E BİLE ALMADI | Advocaat'a Karavaiev'i Bursaspor maçının 18 kişilik kadrosuna almadı diye de tepki vardı.

        9

        Hollandalı hoca ise kendini, "Karavaiev bir türlü istediğim seviyeye gelemiyor. Bu yüzden onu kızağa çektim" diye savundu.