Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor ilk yarıda daha skorer - Trabzonspor Haberleri

        Bordo mavililer, ligin 20 haftalık bölümünde bulduğu 20 golün 12'sini ilk yarıda, 8'ini ise 2'nci yarıda attı. Trabzonspor, ilk yarıda kaydettiği gollerin 8'ini 5 ile 28'inci, 4'ünü ise 35 ile 45'inci dakikalarda hanesine yazdırdı. Bordo mavililer 20 haftalık bölümde ikinci yarılarda 8 gol bulurken, bu gollerin 3'ü 49 ile 67, 5'i 70 ile 90'ıncı dakikalar arasında geldi.

        İLK GOLÜ ATTIĞI MAÇLARI KAYBETMEDİ

        Spor Toto Süper Lig'de 20'nci hafta itibariyle 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 mağlubiyeti bulunan Trabzonspor, puan topladığı 12 maçın 10'unda ilk golü atan taraf oldu, 2 karşılaşmadan ise golsüz beraberlikle ayrıldı. Bordo mavililer ligde rakipleri karşısında ilk golü bulduğu maçlarda ise 9 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti.

        İKİNCİ YARILARDA GOL YİYOR

        Trabzonspor, kalesinde golleri ise ikinci yarılarda görüyor. Ligde oynadığı maçların ilk 45 dakikalık bölümlerinde 9 gole geçit veren bordo mavililer, kalesinde gördüğü 21 golün 12'sini ikinci yarıda yedi. En son ligin 17'nci haftasında oynanan Bursaspor maçının 40'ıncı dakikasında kalesinde gol gören Trabzonspor, ligde son 320 dakikadır gol yemiyor.

        İBANEZ GÖZDEN DÜŞTÜ

        Trabzonspor'un sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı sol bek Luis İbanez, formaya hasret kaldı. Son olarak 12'nci haftada oynanan Gençlerbirliği maçında forma giyen 28 yaşındaki Arjantinli sol bek, 8 haftadır ligde forma hasreti çekiyor. Devre arasında sol bek mevkii için Emmanuel Mas'ın da transfer edilmesinin ardından iyice gözden düşen İbanez, ligin ikinci yarısında oynanan 4 maçta da 18 kişilik kadroya giremedi.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ