Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Krasnodar - Fenerbahçe maçı yorumları - Futbol Haberleri
        1

        Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında deplasmanda Rus ekibi Krasnodar'a 1-0 yenildi, oynadığı futbol ise adeta isyan ettirdi.

        2

        Krasnodar - Fenerbahçe maçının ilk yarısında Rus haber ajansı TASS'ta yorumculuk yapan Kirill Pavel, Fenerbahçe hakkında oldukça çarpıcı ifadeler kullandı.

        3

        "Krasnodar resmi maç oynamamasına rağmen Fenerbahçe karşısında ilk yarıda bu sezonun en rahat futbolunu ortaya koydu."

        7

        Krasnodar'ın 2 aydır resmi maç oynamadığı yorumunun aldatıcı olduğunu söyleyen Demirkol, "Onların normali bu. Rus takımları hep bu fikstürde oynuyor. Adamlar bütün planlamalarını buna göre yapıyor. Bu olay ilk kez başlarına geliyormuş gibi düşünmemek lazım" açıklamasını yaptı.

        8

        "Fenerbahçe'nin gücü Sow - Lens bağlantısını de marke vaziyette yapabilmesidir. Fenerbahçe, Caner Erkin'i kaybetmemiş olsaydı, Caner - Sow - Lens bağlantısı çok enteresan olabilirdi."

        9

        "Lens - Sow bağlantısını kurabilmek için Van Persie'ye ihtiyaç var. Van Persie'nin olmamasının futbol açısından bir açıklaması yok. Van Persie ayakta duracak haldeyse ve topa vurabiliyorsa sahada olmalı. Bu kararın futbol karşılığını yok"

        10

        "Fenerbahçe adam adama oynarken temassız oynuyor. Hiç kontak yok. Fenerbahçe'nin savunmadaki zaafı orta sahada adam adama oynaması."

        11

        "Hayatımda ilk defa sol bekin adam adama oynadığını görüyorum. Advocaat kariyerindeki bir adam ancak bunu kendisini kovdurtmak için yapar. "

        12

        "Bugünkü adam adama sistemin, 10’a 10 adam adamanın yapısını tartışırım. Futbol adam kovalamayı emretmez. Bunu Advocaat emrediyor."

        13

        "Rakip stoper, ceza alanına kadar topla geliyorsa Emenike onu kovalamaz."

        14

        "Muhtemelen seyredenler golde demişlerdir ki Emenike’ye “Adamını niye bırakıyorsun?” Emenike adamını bıraktığı için Hasan Ali şaşırdı. O gidecekti, 'Benim adamım var' dedi. Herkes alanındaki kaymaları yapamadı."

        15

        "Advocaat herkes adamında demiş. Herkes şaşırdı. Hiçbir temas olmadan 4 pasta içeri girip gol attılar. Sebebi adam adama. Dünya bu yüzden vazgeçti bu sistemden."

        16

        "Görülmüş bir şey değil. Bunu yaptık bir kez İngiltere’ye 8-0 yenildiğimizde. Herkesin bir adamı vardı. Zaten 8 stoperle çıkmıştık."

        17

        "İkinci yarı gördük ki bundan vazgeçildi. Analizin yanlış olduğunu gördük. Advocaat bu işle çok ilgilenmiyor, öyle düşünmüyorum. Bu seyrettiğimiz takım Zorya’dan kötü takım."

        18

        "Krasnodar için söylüyorum. Feyenoord’dan da kötü takım. Zaten ManU’dan çok kötü takım. Bu takıma 10’a 10 adam adama fikri kimden nasıl çıktı, anlamak mümkün değil."

        19

        "Bu oyunu Zorya’ya oynasan, zorlarlardı Fenerbahçe’yi. Sow ve Alper’in sadece çalışma isteklerini beğendim. Van Persie bu takımda 10 numara oynamaz mı? Adam idmana çıkmış İstanbul’da."

        20

        "Kim hazır peki? Şu Emenike kadar hazır olmayan Van Persie, 62 yaşındaki Van Persie’dir ya da tek ayaklı Van Persie’dir."

        21

        "Emenike ne yaptı Allah için. Ne bekliyordunuz, ne gördünüz? Çok yeteneksiz bir takım Krasnodar."

        22

        ADVOCAAT'IN 11'İ TARTIŞILDI | Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Rusya'nın Krasnodar takımıyla yapılan maçta, son oynadıkları müsabakanın ilk 11'ine göre 3 değişikliğe gitti.

        23

        Hollandalı teknik adam, Spor Toto Süper Lig'de 1-1 sona eren Bursaspor maçının ilk 11'inde yer alan Slovak savunma oyuncusu Martin Skrtel'e cezası nedeniyle Krasnodar mücadelesinde görev veremedi.

        24

        Advocaat, Bursaspor'a karşı ilk 11'de forma giyen İsmail Köybaşı ve Aatıf Chahechouhe'yu yedeğe çekti. Advocaat, bu oyuncuların yerine Hasan Ali Kaldırım, Roman Neustaedter ve Emmanuel Emenike'yi görevlendirdi.