Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Kayserispor - Bursaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Son iki haftada Fenerbahçe'yi ve Galatasaray'ı mağlup eden Kayserispor, evinde ligin 8. sırasında yer alan Bursaspor'u konuk edecek. Peki Kayserispor - Bursaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman?

        KAYSERİSPOR - BURSASPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

        Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak mücadele 17 Şubat 2017 Cuma (bugün) saat 19:00'da başlayacak. Tecrübeli hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun yöneteceği maç, beIN Sports kanalnıcan canlı olarak yayınlanacak.

        MUHTEMEL 11'LER

        Kayserispor:Ali Ahamada- Levent, Kana Bıyık, Mabiala, Hakan Aslantaş, Deniz Türüç, Rotman, Lawal, Güray, Varela, Umut

        REKLAM

        Bursaspor: Harun- Ertuğrul Ersoy, Şamil Çinaz, Sivok, Onur, Jorquera, Faty, Del Valle, Batalla, Stancu, Kubilay Kanatsızkuş

        GALİBİYET SAYILARI EŞİT

        İki ekip, Süper Lig'de daha önce 19 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda iki takım da 9'ar galibiyet elde ederken, 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Ligin ilk yarısında Bursaspor, rakibini Batalla, Jorquera ve Sercan'ın golleriyle 3-1 mağlup etmeyi başarmıştı.

        BURSASPOR'DA EKSİK ÇOK

        Yeşil-beyazlı takımda son oynanan Fenerbahçe maçında gördükleri kartlarla cezalı duruma düşen Aziz Behich ve Boban Jovic, yarınki mücadelede forma giyemeyecek. Cezalı isimlerin yanı sıra sakatlıkları bulunan Josua John, Bilal Kısa, Furkan Özçal ve Emre Taşdemir de yarınki karşılaşmada görev alamayacak isimler arasında yer alıyor. Timsah'ta Serdar Kurtuluş ise sakatlığı sebebiyle sezonu kapatmıştı.

        TİMSAH GALİBİYETE HASRET

        Süper Lig'deki son galibiyetini 19 Aralık 2016 tarihinde sahasında Antalyaspor'u 2-1 mağlup ederek alan yeşil-beyazlı takım, o maçın ardından çıktığı 5 karşılaşmada da galibiyet yüzü görmedi. Yalnızca son oynanan Fenerbahçe müsabakasında hanesine 1 puan yazdıran Bursaspor, Kayserispor karşılaşmasında sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak.

        STADYUM KONUMU

        Harita
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ