Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Beşiktaş - Akhisar Belediyespor maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor, Süper Ligde yarın 10. kez karşı karşıya gelecek. Avrupa'da aldığı galibiyetle moral bulan Beşiktaş, ligde de yeniden galibiyet arıyor. Peki Beşiktaş - Akhisar Belediyespor maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman?

        BEŞİKTAŞ - AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA, NE ZAMAN?

        Vodafone Arena'da oynanacak maçı tecrübeli hakem Barış Şimşek yönetecek. Maç beIN Sports kanalından canlı olarak takip edilebilecek.

        İki takım arasında geride kalan 9 maçtan 4ünü siyah-beyazlılar, 2sini Ege temsilcisi kazandı, 3 müsabaka da berabere bitti.

        Beşiktaşın 19 golüne, Akhisar Belediyespor 15 golle yanıt verdi.

        İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR

        Taraflar arasında İstanbulda yapılan 4 maçtan 3ünü Beşiktaş, birini Ege temsilcisi kazandı.

        İstanbulda siyah-beyazlılar 9, Akhisar Belediyespor 4 gol attı.

        Geçen sezon siyah-beyazlıların ev sahipliğinde Başakşehir Fatih Terim Stadında yapılan müsabakada konuk ekip 2-0 galip geldi.

        MAÇ BAŞINA GOL ORTALAMASI 3,7

        Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor arasındaki maçlar genelde bol gollü geçiyor.

        Taraflar arasındaki 9 karşılaşmada toplam 34 gol atıldı, maç başına gol ortalaması 3,7 oldu.

        MAÇLAR

        2012-2013 sezonunda İstanbulda yapılan maçı Beşiktaş, Holosko (2) ve Hilbertin golleriyle 3-1 kazandı, Akhisar Belediyesporun tek golünü Mustafa Aşan attı. Manisadaki müsabakada ise ev sahibi ekip, Gekas (2), Uğur Demirok ve Emin Aladağın golleriyle 4-1 galip geldi, Beşiktaşın tek golünü Mustafa Pektemek kaydetti.

        REKLAM

        2013-2014te Manisadaki müsabaka 3-3 bitti. Ege temsilcisinin gollerini Bruno (2) ve Bilal Kısa, Beşiktaşın gollerini ise Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup ve Almeida attı. İstanbulda ise siyah-beyazlılar, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek ve Hutchinsonın golleriyle 3-0 galip geldi.

        2014-2015 sezonunun ilk yarısında İstanbuldaki karşılaşmayı Beşiktaş, Cenk Tosun, Sosa ve Gökhan Törenin golleriyle 3-1 kazandı, Ege temsilcisinin tek golünü Bilal Kısa attı. Manisadaki müsabaka ise Mehmet Akyüz ve Demba Banın karşılıklı golleriyle 1-1 bitti.

        2015-2016nın ilk yarısında İstanbuldaki karşılaşmayı Ege ekibi, Güray Vural ve Saminin golleriyle 2-0 kazandı. Manisadaki maç ise Rodallega (3), Gomez, Olcay Şahan ve Cenk Tosunun karşılıklı golleriyle 3-3 sona erdi.

        Bu sezonun ilk yarısında Manisadaki müsabakayı Beşiktaş, Talisca ve Rodalleganın kendi kalesine attığı gollerle 2-0 kazandı.

        STADYUM KONUMU

        Harita
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ