Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği 43 kere maşallah! - Futbol Haberleri

        Başkent ekibinin futbolcuları, Turkcell Süper Lig'de 4, Bank Asya 1. Lig'de 2, TFF 2. Lig'de 5 ve TFF 3. Lig'deki 3 kulüp olmak üzere toplam 14 ayrı kulüpte forma giyiyor.

        Kerem Şeras Ankaragücü'nde, Ergün Teber Kocaelispor'da, Engin Baytar Eskişehirspor'da, Orhan Şam, Murat Kalkan, Ufuk Arslan, Brezilyalı oyuncular Sandro ve Tozo, kaleci Ulaş Güler ile Ümit Tütünci de Hacettepe'de takımlarının başarısı için ter döküyor.

        43 futbolcudan 18'i Kastamonuspor, 3'ü Kırşehirspor, 2'şer tanesi Giresunspor, Keçiören Belediyesi, Şanlıurfaspor ve Fethiyespor, 1'er tanesi de Karşıyaka, Marmaris Belediyespor, Demirçelik Divriğispor ve Arsinspor'da futbol hayatını sürdürüyor.

        Gençlerbirliği'nin 43 futbolcusunun kiralık sözleşmeleri bu sezon sonunda bitecek ve başkent ekibine geri dönecekler.

        43 oyuncunun ligler ve takımlara göre dağılımları ise şöyle:

        Turkcell Süper Lig:

        Kerem Şeras (Ankaragücü), Ergün Teber (Kocaelispor), Engin Baytar (Eskişehirspor), Orhan Şam, Murat Kalkan, Ufuk Arslan, Sandro, Tozo, Ulaş Güler, Ümit Tütünci (Hacettepe)

        Bank Asya 1. Lig:

        Ramazan Köse ve Seçkin Getbay (Giresunspor), Ferhat Kiraz (Karşıyaka)

        TFF 2. Lig:

        Ali Akburş ve Mehmet Akyüz (Şanlıurfaspor), Celal Aras, Mustafa Kaya ve Eray Topçuoğlu (Kırşehirspor), Emin Dinçer ve Umut Gündoğan (Fethiyespor), Fırat Sağesen (Marmaris Belediyespor), Sinan Kalaycı Arsinspor)

        TFF 3. Lig:

        Halil Çağırtekin (Demirçelik Divriğispor), Onur Kahraman ve Efe Berker (Keçiören Belediyesi), Şener Özcan, Halil İbrahim, Semih Şahin, Uygar Rıza Arslan, İlhan Tetik, Volkan Kurt, Ahmet Üner, Muğdat Çelik, Zafer Çil, Harun Torun, Volkan Yılmaz, Aykut Çeviker, Mustafa Kayabaşı, Mevlüt Gümüştoka, Metin Demirelli, Onur Atik, Selahattin Yaman ve Uğur Keskin (Kastamonuspor) A.A.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ