Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Volkan Demirel, Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? SON DAKİKA FENERBAHÇE HABERLERİ! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR / Ahmet Selim KUL

        Üst üste aldığı kötü sonuçlarla taraftarını kahreden ve şampiyonluk şansını çok büyük ölçüde yitiren Fenerbahçe’de, taşlar da yerinden oynamaya başladı.

        2

        Gelecek sezon takımda radikal bir değişim planlayan Sarı-Lacivertli yönetim, Volkan Demirel ile ilgili flaş bir karar aldı.

        3

        Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin, Pierre Webo, Egemen Korkmaz, Gökhan Gönül gibi yaşı ilerlemiş isimlerle sözleşme yenilemeyen Kanarya’da, bu kervana kulübün son dönemdeki en sembol ismi Volkan da ekleniyor.

        4

        Yönetim, son yıllarda performansıyla çok eleştirilen 36 yaşındaki tecrübeli kalecinin, sezon sonu bitecek kontratını uzatmama kararı aldı.

        5

        Aralıksız 15 yıl Sarı-Lacivertli formayı giyen kaptan Volkan Demirel’e gelecek sezon F.Bahçe kalesi teslim edilmeyecek ve Kanarya’da bir devir sona erecek.

        6

        ‘FARKLI BİR GÖREV’ TEKLİFİ
        Başkan Aziz Yıldırım’ın da, kulübün mihenk taşlarından biri olan Volkan Demirel ile sözleşme yenilenmemesi kararına katıldığı öğrenildi.