Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Cenk Tosun: "Quaresma'nın ortalarını boşa çevirmek ayıp olur" - Beşiktaş Haberleri

        O atıyor Kartal şampiyonluğa, kendisi de gol krallığına koşuyor. Beşiktaş’ta son haftaların en çok konuşulan ismi Cenk Tosun’un performansı herkesi mest ederken, hem Avrupa hem de Türkiye’de jeneriklik gollere imza atan Tosun’un çıkışı yönetim ve Şenol Güneş’in de takdirini kazanıyor.

        Akhisar’ı da boş geçmeyen Cenk, maç sonu sevincini ailesi ile paylaşırken Habertürk’e de özel açıklamalarda bulundu.

        Özellikle Quaresma’nın adrese teslim ortalarını boş geçmeyen başarılı golcü, bu konu ile ilgili olarak, “Maçlardan önce Quaresma ile hep konuşuyoruz. O bana, ‘Top çizgide benim ayağıma geldiği an içeri doğru koş’ diyor. Ben de onun bana atacağını biliyorum. Zaten onun ortalarını boş çevirmek ayıp olur. Tam istediğim yere atıyor, bana da vurmak kalıyor. Gollerimin sırrı Quaresma ile önceden konuşmam. Yeter ki kazanalım, benim gol atıp atmamam önemli değil ama iyi bir çıkış yakaladım, inşallah bu böyle sürer” dedi.

        ‘HAVAYA GİRMEYECEĞİZ’

        Şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin yaşadığı puan kayıpları sonrası herkesin şampiyonluğun tek favorisi gösterdiği Beşiktaş’ın bu konumunun tabii ki kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Cenk Tosun, yine de temkinli olacaklarını belirtti.

        Milli yıldız, “Daha önümüzde uzun bir yol var. Ancak işi garantiledikten sonra sevinebiliriz. Bu iş daha bitmedi. Galatasaray’ı yensek bile bitmeyecek. Büyük avantaj bizde, bunu kullanacağız. Ancak kesinlikle havaya girmeyeceğiz. Havaya girersek sıkıntısını çekeriz. Şimdilik işler harika gidiyor. 3. yıldızı takacak olmanın heyecanını yaşıyoruz” diye konuştu.

        HABERTÜRK SPOR | ÖZEL HABER / Kartal YİĞİT

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ