Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Yeni Malatyaspor İrfan Buz: 21 haftada 40 puan toplamak çok önemliydi - Futbol Haberleri

        Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, TFF 1. Lig'de 21 hafta sonunda 40 puan topladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

        İrfan Buz, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenmandan önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kadrodaki eksiklere rağmen tüm oyuncularının özveriyle mücadele ettiğine vurgu yaparak, şunları kaydetti:

        "Rakiplerimiz puan kaybederken biz de bu avantajı kullanmak durumundaydık. Büyükşehir Gaziantepspor maçının özellikle ilk yarısında istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık, ancak aldığımız 3 puanı hak ettiğimizi düşünüyoruz. 21 haftada 40 puan toplamak çok önemliydi, mutluyuz."

        Sezon başında ligde 3 takımın favori gösterildiğini, bunların içerisinde olmadıklarını aktaran Buz, konuşmasını şöyle tamamladı:

        "Biz de 'Kesinlikle play-off oynamak istiyoruz.' dedik. Ona göre bir takım kurduk, sonra takviyelerle iyi bir çıkış yakaladık. Burada 'Yarışın içerisinde var olmak istiyoruz.' dedik. Transferlerimizle eksiklerimizi de tamamlamaya çalıştık. Burada en önemlisi, takım olmak. Biz takımız. O yüzden buralara geldik."

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ