Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa Bursaspor maçı saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda? - Kasımpaşa Haberleri

        Ligin son haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda 0-0'lık sonuçla berabere kalan Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Bursaspor'u ağırlayacak Peki Kasımpaşa - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte karşılaşmanın detayları...

        KASIMPAŞA - BURSASPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

        Süper Lig'in 22. haftasında Kasımpaşa ile Bursaspor karşı karşıya geliyor. Kasımpaşa - Bursaspor maçı 24 Şubat Cuma günü saat 20.00'de başlayacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynynacak karşılaşma beIN Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        KASIMPAŞA ÇIKIŞINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR

        Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında yarın Bursaspor'u ağırlayacak.

        Süper Lig'in son iki haftasında zirveyi etkileyen önemli sonuçlara imza atan ve bu periyotta Medipol Başakşehir'i yenip, Fenerbahçe ile deplasmanda berabere kalarak 4 puan toplayan lacivert-beyazlılar, Bursaspor'u da devirerek hem rakibiyle puanlarını eşitlemek hem de çıkışını sürdürmek istiyor.

        Bu sezon sahasında iyi bir performans sergileyen Kemal Özdeş yönetimindeki Kasımpaşa, 25 puanla 12. sırada yer alıyor.

        REKLAM

        Oynadığı son 6 karşılaşmadan sadece 1 puan çıkarabilen Mutlu Topçu yönetimindeki Bursaspor ise geride kalan haftalarda topladığı 28 puanla 9. basamakta bulunuyor.

        Lacivert-beyazlı ekipte Franck Etoundi ve Batuhan Altıntaş sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

        Ligde üçer sarı kartı bulunan Titi, Veysel Sarı ve Popov bir kart daha görmeleri durumunda 23. haftadaki Kayserispor deplasmanında cezalı duruma düşecek.

        27. RANDEVU

        Bursaspor ile Kasımpaşa bugüne kadar 26 kez karşı karşıya geldiler. Bu maçlarda yeşil beyazlılar 19, Kasımpaşa ise 4 kez kazanırken 3 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. İstanbul'da oynanan maçlarda ise Kasımpaşa'nın 3, Bursaspor'un ise 8 galibiyeti bulunuyor, 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı. İkin takım arasında Bursa'da oynanan ilk yarı mücadelesinde Bursaspor 10 kişi kalmasına rağmen rakibini 1-0 yenmeyi başarmıştı.

        Bursaspor'da ön plana çıkan isimler ikinci yarıda yaptığı kurtarışlarla ön plana çıkan kaleci Harun Tekin ile birlikte, son maçlarda formsuzluğu ile dikkat çeken ve Bursaspor'a 7 gol kazandıran Pablo Martin Batalla. Bursaspor'da Kubilay Kanatsızkuş'un 5, Cristobal Jorquera'nın ise 4 golü bulunuyor. Kasımpaşa'nın en golcü ise ise 6 gole imza atan Adem Büyük.

        STADYUM KONUMU

        Harita
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ