Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor Konyaspor - Trabzonspor maçı hangi kanalda başlayacak? Maç saat kaçta? - Trabzonspor Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasnda 28 puanla 8. sırada yer alan Atiker Konyaspor, 31 puanla 6. sırada bulunan Trabzonspor'u evinde konuk edecek. Peki Atiker Konyaspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte karşılaşmanın detayaları...

        ATİKER KONYASPOR - TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

        Atiker Konyaspor ile Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında mücadele edecek. Atiker Konyaspor - Trabzonspor maçı 25 Şubat Cumartesi günü (bugün) saat 19.00'da başlayacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda Halis Özkahya'nın yöneteceği karşılaşma beIN Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        Özkahya'nın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Serkan Tokat olacak.

        KONYASPOR BİLET FİYATLARINI DÜŞÜRDÜ

        Trabzonspor maçı için misafir takım seyirci bileti fiyatını 900 lira olarak belirleyen Konyaspor Kulübü, bordo-mavili taraftarının mağdur olmaması amacıyla bilet fiyatının 120 liraya düşürüldüğünü bildirdi.

        Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Konyaspor Kulübü olarak bir süredir attıkları sporda centilmenlik adımlarının aksine, haksız ve orantısız cezalar alındığı belirtildi.

        Buna karşı ses getiren bir tepki olarak, misafir takım taraftarlarına yüksek fiyatlı bilet uygulamasında bulunulduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

        "Muhataplarının aksine, Atiker Konyaspor camiasının ve Konya halkının içindeki vicdan ve adalet duygusu hiçbir zaman ölmeyecektir. Trabzonspor'un değerli başkanı Sayın Muharrem Usta'nın yaptığı yapıcı açıklamalar, Kulüpler Birliği Başkanı Sayın Göksel Gümüşdağ ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Sayın İbrahim Usta'nın ısrarlı ricaları tarafımızca dikkate alınmıştır. Şehrimizin yöneticilerinin, Spor Genel Müdürümüzün ve büyük Konyaspor taraftarının da görüşünü alarak ama her şeyden önce dost olarak gördüğümüz ve yarınki (bugünkü) maçta centilmence yalnızca kendi takımını destekleyeceğini umduğumuz Trabzonspor taraftarının mağdur olmaması amacıyla 900 lira olan bilet fiyatını, 120 liraya düşürmüş bulunmaktayız. Umarız ki adalet dağıtmakla görevli kişi ve kurumlar bizleri bir daha bu tür önlemler almak durumunda bırakmazlar."

        TRABZONSPOR İLE ATİKER KONYASPOR 32. RANDEVUDA

        Trabzonspor ile Atiker Konyaspor, bugün Konyada yapacakları maçla Süper Ligde 32. kez karşılaşacak.

        İki takım arasında geride kalan 31 lig maçında Karadeniz temsilcisinin galibiyetlerde 16-9 üstünlüğü bulunuyor, 6 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

        REKLAM

        Trabzonspor, söz konusu maçlarda 44 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 33 gol gördü.

        Öte yandan, taraflar arasındaki en farklı galibiyeti 1991-1992 sezonunda Trabzonspor, sahasında 4-0lık sonuçla elde etti.

        KONYADAKİ MAÇLAR

        Trabzonspor, Konyadaki 15 maçın 6sında galip geldi. Deplasmandaki 5 maçta sahadan beraberlikle ayrılan Karadeniz ekibi, 4 kez de yenildi.

        Bordo-mavili ekip, Konya deplasmanında son 3 sezonda 1 beraberlik, 2 mağlubiyet alırken, gol atamadı.

        Konya deplasmanından en son 2010-2011 sezonunda 2-1lik galibiyetle dönen Trabzonspor, 2013-2014te 0-0 berabere kaldığı rakibine, 2014-2015te 1-0, 2015-2016da da 2-0 mağlup oldu.

        BU SEZON 4. MAÇ

        Trabzonspor ile Atiker Konyaspor, bu sezon 4. kez rakip olacak.

        İki takım arasında yapılan 3 maçta Trabzonspor 2 galibiyet alırken, bir müsabaka da beraberlikle sona erdi.

        Ligin ilk yarısında Hüseyin Avni Aker Stadında oynanan maçı Trabzonspor 1-0 kazandı. Ziraat Türkiye Kupası H Grubunda eşleşen iki takım arasında Konyada yapılan ilk karşılaşma 0-0 sonuçlanırken, ikinci maçta bordo-mavililer 1-0 galip geldi.

        TRABZONSPOR KALDIĞI YERDEN DEVAM ETMEK İSTİYOR

        Ligin ikinci yarısında deplasmanda maç kaybetmeyen Trabzonspor kaldığı yerden seriyi sürdürmek istiyor.

        Spor Toto Süper Lig'de 25 Şubat Cumartesi günü saat 19.00'da deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, 2017 yılında deplasmanda elde ettiği 3 galibiyete bir yenisine daha eklemek istiyor. Ligin ikinci yarısında dış sahada Bursaspor'u 2-1 , Kasımpaşa ve Osmanlıspor'u 1-0'lık skorlarla geçen Karadeniz ekibi, deplasmanda oynayacağı Atiker Konyaspor maçından kayıpsız ayrılarak deplasmanda üst üste 4 galibiyetini elde ederek kaldığı yerden seriye devam etmek istiyor.

        YANAL'DAN ZORUNLU DEĞİŞİM

        Ligin ikinci yarısında kadro istikrarını koruyan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Bursaspor, Kasımpaşa, Gaziantepspor ve Osmanlıspor maçlarında aynı kadroyla sahaya çıkarken, Aytemiz Alanyaspor maçında ise forvet hattında N'Doye'nin yerine Rodallega'ya şans vermişti. Tecrübeli teknik adam iki futbolcunun yokluğunda deplasmandaki Atiker Konyaspor maçında zorunlu olarak kadro rotasyonuna gidecek. Aytemiz Alanyaspor maçında sakatlanan Jan Durica ve kart cezalısı durumuna düşen Okay Yokuşlu'nun yokluğunda teknik direktör Ersun Yanal, savunmada Durica'nın yerine Mustafa Akbaş'a , Okay'ın yokluğunda ise Medjani veya Aytaç Kara ikilisinden birine şans vermesi bekleniyor.

        KONYA'DAKİ MAÇLAR

        Atiker Konyaspor ile Trabzonspor Konya'da oynanan maçlarda 15 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu maçlarda bordo-mavililer rakibine 4 kez mağlup oldu. 6 maçta ise gülen taraf konuk ekip Trabzonspor oldu. 5 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Yeşil-beyazlılar attığı 14 gole karşılık ise kalesinde Attığı 15 gole karşılık kalesinde de 15 gol gördü.

        TRABZONSPOR, KONYA'DA 7 YILLIK HASRETİ BİTİRMEK İSTİYOR

        Trabzonspor, 7 yıldır deplasmanda yenemediği Atiker Konyaspor, karşısında galibiylet hasretini bitirmek istiyor. Trabzonspor, rakibi Atiker Konyaspor en son 2010-11 sezonunda 1 Kasım 2010 tarihinde deplasmanda 2-1'lık skorla rakibini mağlup etti. 2011-2012 ve 2012-2013 sezonunda iki takım arasında, Torku Konyaspor bir alt ligde olduğu için maç yapılmadı. 2013-2014 sezonunda Konya'da oynanan maç 0-0 beraberlikle sonuçlanırken, 2014-15 sezonunda 1-0 ve 2015-16 sezonunda ise 2-0 bordo-mavilileri mağlup etti.

        STADYUM KONUMU

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ